fbpx

Син одружився, і через два роки невістка переконала його переїхати до її рідного міста ближче до її батьків

Нещодавно ми дізналися новину, яка нас з дружиною дуже засмутила – син продав квартиру, яку ми йому подарували. Щоб її придбати, ми з дружиною довго збирали без сторонньої допомоги. Вадим – наш єдиний син, ми хотіли забезпечити його житлом.

І вже на той час, поки син закінчив навчання і знайшов роботу, ми приготували йому окреме житло, щоправда, невелике, квартиру ми придбали однокімнатну. Але гроші продовжували збирати, щоб потім додати йому для розширення. Все-таки, вже є хоч якийсь старт.

Спочатку цю квартиру ми здавали, доки син не сказав, що буде одружуватися. Навіщо знімати, якщо є своє? Ми при покупці на нього одразу й оформили, хоча моя сестра застерігала нас від такого кроку. Її син розлучився і квартиру, яку вони з чоловіком йому купили, залишив дружині та дитині. Нині вона живе там із цивільним чоловіком, а племінник повернувся до батьків. Але ми не хотіли, щоб син думав, що ми йому не довіряємо, за що й поплатилися.

Син одружився, і через два роки невістка переконала його переїхати до її рідного міста ближче до її батьків. Ми з дружиною засмутилися, адже син єдиний, мріяли онуків няньчити. Але на нас чекав ще один сюрприз – син продав квартиру! Нас просто поставив перед фактом. За ці гроші купив дві машини – собі та невістці. Хіба можна порівняти нерухомість із машиною?

Живуть поки що у її батьків, там у них свій власний будинок. Розумію, що квартира його, і він має право її розпорядитися, але чому так бездарно? Міг би хоча б порадитися з нами, запитати, чи ми не проти, адже по-суті, це наші гроші.

Моя дружина не витримала, і зателефонувала синові, щоб сказати, що він зробив неправильно. Але син слухати не захотів, пояснив, що це його власність і він сам вправі вирішувати, що з нею робити. Ні дякую, ні вибачень ми не почули. Найбільше засмутилася дружина, вона вважає, що син поступив неправильно.

Фото ілюстративне, з вільних джерел.

You cannot copy content of this page