У соціальній мережі розмістили дуже приємну новину для всіх любителів культової картини про Гаррі Поттера. Стало відомо, що на великі екрани 1 січня 2022 року вийде спеціальний випуск на честь 20-тиріччя виходу легендарного фільму.

Відповідну публікацію розмістили на порталі "novy_se.reals" в Instgram.

Напевно кожен, як мінімум знає фільм про Гаррі Поттера. Є дуже багато людей, які просто обожнюють пригоди цього вмілого і унікального чаклуна у фантастичному світі. Деякі люди переглядали фільм про Гаррі Поттера по кілька разів.

"Стоїш? А тепер присядь, бо ця новина просто підкошує ноги! ГАРРІ ПОТТЕР І КОМПАНІЯ ПОВЕРТАЮТЬСЯ! Так, це та сама магія за межами Гоґвортсу! Сьогодні НВО мах оголосили про те, що 1 січня 2022 року викотять спецвипуск до 20-ти річчя поттеріани. «Повернення в Гоґвортс» — спешл епізод, в якому ти не просто побачиш улюблених акторів, що виконували культові ролі, а й знов зануришся в атмосферу Гоґвортсу. Адже нам обіцяють, що персонажі повернуться в свій магічний заклад та віддтворять кілька кіносцен. Як тобі таке? #новийканал #давайжитиразом #harrypotter", - підписаний пост в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Гаррі Поттер, фото: wallpaperup.com
Гаррі Поттер, фото: wallpaperup.com

Всім фанатам даного фільму повідомили дуже приємну новину на честь майбутніх свят і ювілею фантастичного фільму.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали Гарячий образ Мадонни.

Нагадаємо, що легендарна Леді Гага показала себе без макіяжу.

Також портал "Znaj" писав, зірка фільму Гаррі Поттер Емма Уотсон поділилася дуже цікавим постом у соцмережі.