Олександр Петраков став головним тренером футбольної збірної України

Олександр Петраков став головним тренером футбольної збірної України
Контракт – до кінця 2022 року.

Олександр Петраков став головним тренером збірної України без приставки в.о. Повідомляє УАФ.

Виконком Української асоціації футболу, засідання якого пройшло сьогодні в столичному Будинку футболу, затвердив Олександра Петракова головним тренером національної збірної України.

Під час головування Петракова збірна виборола право на виступ у плей-офф відбору чемпіонату світу-2022. За цей час команда не програла жодного матчу, звела до нічиєї поєдинок проти чинного чемпіона світу, збірної Франції, та виборола дві ключові виїзні перемоги над прямими конкурентами — збірними Фінляндії та Боснії і Герцеговини, - наголосив член Виконкому УЄФА Андрій Павелко.

Чекаємо на жеребкування плей-офф, яке відбудеться 26 листопада. Наші потенційні суперники: Італія, Португалія, Уельс, Швеція, Шотландія. 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Україна – Боснія і Герцеговина: заявка збірної "синьо-жовтних" на матч кваліфікації ЧС-2022 (відео) Україна – Боснія і Герцеговина: заявка збірної "синьо-жовтних" на матч кваліфікації ЧС-2022 (відео)
Збірна України в цьому відборі ще не грала з боснійцями. "Жовто-синім" належить провести проти цієї збірної два заключні матчі кваліфікації.
Україна - Боснія і Герцеговина: збірна зіграла внічию на матчі кваліфікації ЧС 2022 (відео) Україна - Боснія і Герцеговина: збірна зіграла внічию на матчі кваліфікації ЧС 2022 (відео)
Вже на 15-й хвилині Андрій Ярмоленко відкрив рахунок, проте в другому таймі гості відновили рівновагу.
Суперкубок України: "Шахтар" всуху переміг "Динамо" (відео) Суперкубок України: "Шахтар" всуху переміг "Динамо" (відео)
Донецький Шахтар здобув перший трофей з Роберто де Дзербі. 22 вересня "гірники" розгромили київське Динамо у матчі за Суперкубок України.
Loading...
Load next