Студенти зробили ремонт у своїй кімнаті в гуртожитку і підкорили TikTok. Навіть якщо ви не пам'ятаєте спальню персонажів Дрейка і Джоша, це все одно справить на вас враження.

Студент коледжу виклав ролик, який став вірусним на TikTok після «божевільного» ремонту кімнати в гуртожитку. Кліп, опублікований 18-річним Користувачем на ім'я Колбі Гюнтер, потряс і вразив тисячі глядачів.

Як пояснює Гюнтер у своєму відео про кімнату, він був натхненний спальнею в класичному серіалі Nickelodeon "Дрейк і Джош", в якому Дрейк Белл і Джош Пек грали двох зведених братів з дуже крутою обстановкою в спальні. Гюнтеру і його сусідові по кімнаті вдалося скопіювати більшу частину кіношної реальності прямо в своїй спальні.

@colbyguenther

Reply to @bltch13 also shut out @Hype Flags they are sending us flags for the room #dormtour #dorm

♬ original sound - colby guenther

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Результатом стало ліжко на платформі, під якою є місце для зберігання креативних речей. У своєму відео Гюнтер пояснює, як підняв своє ліжко за допомогою великої дерев'яної платформи. Завдяки цьому рішенню у нього і його сусіда по кімнаті тепер є маса додаткового місця для зберігання закусок, полиця для взуття, міні-холодильник і багато іншого.

Піднята спальна конструкція додає багато місця в зону, яка традиційно занадто мала, щоб вмістити набагато більше, ніж кілька предметів меблів.

Отримавши незліченні питання про те, як йому вдалося створити цей дизайн, Гюнтер опублікував пояснювальне відео. У ньому він показав, як виглядала його кімната до того, як він додав ліжка на платформі.

@colbyguenther

What should we put on the walls? They are like completely blank and we have no idea what to do #dormtour #dorm

♬ original sound - colby guenther

Користувачі TikTok залишили безліч похвальних відгуків на адресу Гюнтера. Деякі називали це "божевільним»або "геніальним".

"Як вам це вдалося?", "Це такий вогонь«,» на 100% інженер", - захоплюються коментатори.

Нагадаємо, Олена Зеленська заявила, що поверне дітей до шкільних їдалень: "Кондитерка, сосиски та інші субпродукти". Перша леді Олена Зеленська заявила, що потрібно повертати дітей в шкільні їдальні. Адже завдяки правильному сніданку та обіду, учні будуть краще вчитися

Як повідомляв портал " Знай.ua", Віталій Кличко молиться "за здоров'я" мосту Патона. Мер Києва Віталій Кличко відзвітував про ситуацію з ремонтом аварійного мосту Патона в Києві

Також " Знай.ua " писав, нардепам робитимуть безкоштовні ПЛР-тести на Covid-19 при вході в Раду, а з українців здеруть мінімум 650 грн. Народні депутати зможуть безкоштовно робити ПЛР-тести на COVID-19 у Верховній Раді України