Вінницька область – у “червоній” зоні карантину

Фото з сайта ukrinform.ua

Від сьогодні “червона” зона карантину поширилася ще на одну область – Вінницьку.  

Про це написав в Telegram міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов, інформує UA.

Згідно з повідомленням, з опівночі 18 листопада 2021 року на території Вінницької області вводиться “червоний” рівень епідемічної небезпеки. Відповідне рішення ухвалила Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на позачерговому засіданні 17 листопада.

“Червоний” рівень епідемічної небезпеки передбачає низку обмежень. Зокрема забороняється робота закладів громадського харчування, ТРЦ, непродовольчих ринків та магазинів, проведення масових заходів тощо. Обмеження не діятимуть, якщо 100 % працівників та відвідувачів закладів (заходів) – вакциновані.

Також для повністю вакцинованих громадян не діятимуть обмеження, встановлені для міжрегіонального транспортного сполучення.

Станом на 18 листопада у “червоній” зоні епідемічної небезпеки перебувають Київ, Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Сумська, Херсонська, Хмельницька, Чернігівська та Черкаська області.

Нагадаємо, в Україні – понад 20 тис. нових випадків COVID-19 та 752 смерті за добу.

Читайте також: З понеділка учні київських шкіл повертаються за парти

Прямий ефір