UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Правоохоронці відкрили два кримінальних провадження за фактом загибелі дітей на Хмельниччині

Поліція Хмельниччини розслідує обставини трагедії в селі на Теофіпольщині, дев пожежі загинуло четверо малих дітей

Тетяна Чорна
Журналіст регіональної редакції Depo.Хмельницький
Правоохоронці відкрили два кримінальних…
Правоохоронці розслідують загибель чотирьох дітей на Теофіпольщині

Трагедію, що сталася в одному із сіл на Хмельниччині, розслідують правоохоронці. На Теофіпольщині у селі Медисівка в житловому будинку сталася пожежа. Під час ліквідації пожежі в кімнаті виявили тіла чотирьох малолітніх дітей віком 7, 6, 2 років та немовля 2021 року народження.

Обставини нещастя встановлюють правоохоронці– інформує СК ГУНП, передає Depo.Хмельницький.

У результаті займання загинуло двоє хлопчиків 5 і 2 років та дві дівчинки віком 6 років та 7 місяців. Попередня причина пожежі — несправність пічного опалення. Як повідомили у поліції, біда трапилася вчора, 17 листопада, близько 20:30 в селі Медисівка Теофіпольської територіальної громади. Займання ліквідували господарі будинку ще до приїзду рятувальників, проте, на жаль, врятувати чотирьох дітей подружжя не вдалося — двоє хлопчиків і двоє дівчаток загинули. 

"Встановлено, що займання сталося в тій кімнаті, де спали діти. Батьки, які перебували у сусідній кімнаті, не постраждали. На місці події продовжують працювати слідчі, експерти та прокурори", – повідомили в секторі комунікації ГУНП.

За даним фактом відкрито два кримінальні провадження — за ч. 2 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, що призвело до загибелі людей) та ст. 166 (Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України.

У рамках розслідування встановлено цілий ряд експертиз. Правоохоронці працюють над встановленням усіх причин та обставин, що призвели до трагедії.

Нагадаємо, за даними облдержадміністрації, сім'я в селі проживала останніх два роки, на обліку як неблагополучна не перебувала, мала приватне господарство. Батько заробляв тимчасовими роботами. Того вечора повернувся з роботи напідпитку.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme