fbpx

Мої батьки мають квартиру, велику трикімнатну, яку приватизували і розділили на 4 рівні частки: я, брат і батьки. Батько у спадок отримав ще одну двокімнатну квартиру, в якій зараз живе з жінкою. А ось про долю мами ми турбуємось уже зараз. Брат живе в Італії, я у Києві, мама в обласному центрі 500 кілометрів від нас. Ми з братом вирішили, що маму треба забрати ближче до Києва і купити їй квартирку-студію. Надалі ми готові не претендувати на цю трикімнатну квартиру, вона повністю відходить у володіння батька

Мої батьки мають квартиру, велику трикімнатну, яку приватизували і розділили на 4 рівні частки: я, брат і батьки. Батько у спадок отримав ще одну двокімнатну квартиру, в якій зараз живе з жінкою.

З батьком у нас стосунки не складаються і в майбутньому я не хочу мати з ним жодних стосунків, окрім хіба що фінансових. Він давав грошей на наше утримання, ми з братом даватимемо грошей на його утримання, якщо йому не вистачатиме.

А ось про долю мами ми турбуємось уже зараз. Брат живе в Італії, я у Києві, мама в обласному центрі 500 кілометрів від нас. Ми з братом вирішили, що маму треба забрати ближче до Києва і купити їй квартирку-студію.

Ми запропонували відписати батькові всі три частки у нашій трикімнатній квартирі, але з умовою, щоб продати батьківську двокімнатну, купити мамі квартиру в новобудові і потім скинутись на ремонт.

Двокімнатна розташована в панельному будинку, а трикімнатна батьків – велика квартира у відносно новому будинку з охороною та гарною інфраструктурою.

Батько влаштував сцену і каже, що ми його світом пускаємо, невдячні і таке інше. Надалі ми готові не претендувати на цю трикімнатну квартиру, вона повністю відходить у володіння батька!

Я вважаю, що наші дії логічні. Як ви думаєте? Чи варто йти до суду та відсудити 75% вартості квартири? Як знайти мирне рішення? Аде я дуже хвилююся за маму, а іншого шляху, аби вона була ближче до мене, не бачу.

Передрук без посилання на Ibilingua.com заборонено.

Фото ілюстративне, pexels.com

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page