UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Авто в розшуку, водій "під кайфом": Закарпатця підозрюють у збуті наркотиків

Поліцейські Перечина викрили ужгородця на чисельних порушеннях закону

Журналіст відділу новин
Авто в розшуку, водій "під кайфом": Зака…
Фото: Поліція Закарпатської області

47-річного жителя Ужгорода підозрюють у причетності до збуту наркотиків на території регіону та скоєнні інших злочинів. Про це повідомляє відділу комунікації поліції області, пише Depo.Закарпаття.

Нещодавно, на вулиці Будівельників у місті Перечин правоохоронці зупинили автомобіль марки "Skoda Fabia", який числився у розшуку. За кермом перебував 47-річний житель Ужгорода, який при спілкуванні з поліцейськими поводив себе підозріло та, викинувши з кишені згортки, намагався втекти.

 

В Перечині затримали чоловіка з наркотиками на краденій машині

 

Поліцейські зупинили порушника та освідчили на стан сп'яніння. З'ясувалося, що ужгородець керував транспортним засобом під дією наркотиків, що й пояснило його намагання втекти. Окрім цього слідчо-оперативна група провела огляд місця події та вилучила 15 згортків з кристалічною речовиною метамфетамін, яких хотів позбутися фігурант.

 

В результаті на чоловіка склали два адмінпротоколи за керування автомобілем в стані сп'яніння та за злісну непокору законному розпорядженню або вимозі поліцейського. Окремо за фактом незаконного зберігання наркотиків дізнавачі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України.

 

Окрім цього у фігуранта вилучили транспортний засіб та помістили на арештмайданчик.

В ході слідства оперативники перевірятимуть зловмисника на можливу причетність до збуту наркотиків на території регіону та скоєння інших злочинів. Розслідування триває.

Нагадаємо, що в Мукачеві затримали чоловіка з наркотиками, які він намагався непомітно викинути з кишені.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme