Злата Огнєвіч - головна героїня другого сезону романтичного шоу "Холостячка", в ході якого їй не вдалося знайти міцне чоловіче плече і кохану людину для довгострокових відносин.

Переможець Андрій Задворний розлюбив її через півтора місяці після того, як вимкнулися камери. А зараз Злата виклала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 460 тисяч осіб, відео з чоловіком, який її переслідує і погрожує вбити.

Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube
Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube

Вона записала на відео те, як він під'їжджає до машини, в якій вона знаходиться і каже, що позбавить її або її батька життя, якщо раптом ще раз побачить, як виконавиця з'являється на телебаченні.

"У даній ситуації я просто беззахисна жінка, яку не перший рік (вже більше 3-х років) переслідує неадекватний чоловік і ніхто за цей час не зміг вирішити мою проблему. Він продовжує свої переслідування, які почастішали останнім часом.... Я хочу справедливості для себе", - заявляє Злата Огнєвіч.

Злата Огнєвіч, фото з instagram
Злата Огнєвіч, фото з instagram

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У відео чоловік каже, що йому плювати на поліцейських, мера Віталія Кличка і його команду - вони, за його словами, нічого не зроблять у цій ситуації. Тим не менш, Злата все ж звернулася до міського голови, правоохоронців і юристів, щоб вони, нарешті, допомогли їй. А ще вона відзначила президента Володимира Зеленського, бо більше не хоче мовчати і бути під захистом.

Нагадаємо, Андрій Задворний показав цікаву красуню, щоб скрасити самотність без Злати Огнєвіч: "Навчається в школі..."

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Злата Огнєвіч практично зняла труси і засвітила "равлика", Задвірний може кусати лікті

Знай.ua писав, зірка "Холостячки" Роман Свечкоренко зізнався, що любить довгий інтим: Лера Чернецька відразу "завопила"