Відома українська актриса, продюсер і громадський діяч Ірма Вітовська найбільш відома за роллю Лесі в серіалі "Леся+Рома".

Артистка не надто часто, але періодично радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 18 тисяч осіб. Цього разу вона не змогла мовчати через ситуацію, що склалася над Україною, проводячи паралелі з одним фільмом на Netflix, прем'єра якого відбулася зовсім недавно.

Скрін, Facebook Ірма Вітовська
Скрін, Facebook Ірма Вітовська

"Підозрюю, що дуже вчасно і співзвучно справжньому, коли світ стоїть на краю нової загрози Великої війни.. Судети нагадають багато аналогій... Дуже раджу подивитися, щоб розуміти, наскільки часом людський фактор може стати фатальним...", - розповідає Ірма в публікації.

Зараз світ охопила паніка через те, як нарощує свої сили РФ біля наших кордонів. І незрозуміло, що взагалі нас чекає-чи є це просто фактором залякування або реальне бажання почати повномасштабний напад.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Ірма Вітовська, фото: Instagram vitovskavantsa
Ірма Вітовська, фото: Instagram vitovskavantsa

"Я подивилася. Дуже співзвучно з сьогоднішньою ситуацією в Україні. Тільки фюрер - Путін. Раджу всім подивитися", "Є ще цікавий фільм - Змова, про Ванзейскую конференцію. Теж багато аналогій з сьогоденням. Особливо те, що під всі злочини вставала законодавча база", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ірма Вітовська закохала в себе ніжним виглядом, як квіточка: "Красиво"

Як повідомляв "Знай.ua", "Тривожний рюкзак": топ порад від інструктора з виживання Сергія Вишневського

Знай.ua писав, Ірма Вітовська заговорила про зраду через російських зірок на українській сцені - "На крові власного народу"