В окупованому Луганську почалися серії пограбувань квартир "евакуйованих" (відео)

23 февраля 2022 г. в 13:44

У квартирах людей, яких Росія абсолютно безпідставно "врятувала", депортувавши з тимчасово окупованого Луганська, почалися пограбування та мародерство.

Про це заявив український журналіст, телеведучий та блогер Сергій Іванов. За його словами, цю інформацію йому повідомили знайомі з окупованого Росією Луганська.

Знайомі кажуть, що почали грабувати квартири "евакуйованих". Пограбунок своїх – провідна галузь народного господарства "республіки",– написав Іванов.

Зауважимо, що раніше окупанти дозволили відбирати автівки та майно в жителів тимчасово окупованих територій.

"Евакуація" в ОРДЛО: коротко

18 лютого бойовики квазіреспублік на Донбасі заявили нібито Україна планує наступ. Через це ватажки абсолютно безпідставно почали евакуйовувати місцеве населення до Росії, у Ростовську область.

У Кремлі заявили, що президент Росії готовий платити 10 тисяч російських рублів кожному "евакуйованому". Через такі заяви в окупованому Донецьку люди почали панікувати.

Українські розвідники повідомляють, що частина евакуйованих з території окупованого Донбасу повертається з Росії додому. Люди незадоволені тими умовами, які їм пропонує держава-агресорка.

Ватажки бойовиків оголосили евакуацію з окупованого Донбасу: дивіться відео

24tv.ua

EXMO affiliate program