Відома співачка, народна артистка України Марія Бурмака активно веде свою сторінку в instagram і регулярно радує шанувальників новими публікаціями. Так, цього разу артистка звернулася до народу через ситуацію в країні.

Марія Бурмака зазначила, що українці не знають яким буде наступний ранок через дії агресора, але війна в країні йде вже 8 років і багато хто волів не помічати цього.

Марія Бурмака. Фото: скріншот youtube
Марія Бурмака. Фото: скріншот youtube

"Ми не знаємо, яким буде наступний ранок. Але скажу одне. Україна мала дуже болючу історію. Буквально вчора Меморіал нам показував який жах довелося пережити у 2014. Вже 8 років йде війна і обстріли, але насправді багато хто волів це не помічати. Хто їздив на схід, той бачив розбомблені будинки і жах війни, я серед таких, я бачила і знаю. Що може бути страшніше того, що українці вже переживають протягом останніх 8-ми років, починаючи з подій Революції Гідності? Може бути різне", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Марія Бурмака додала, що як би не розвивався сценарій українці зможуть вистояти і перемогти.

"Будемо битися і боротися. Ніхто не тікає і не панікує. Просто тепер ворога і ми, і весь світ знає в обличчя. Тримаємося разом, друзі", - зазначила Бурмака.

Раніше Знай писав, топ "порад дилетанта" від Марії Бурмаки на випадок мобілізації та непередбачених ситуацій: що взяти з собою і де шукати допомоги.

Також ми писали, Марія Бурмака після загибелі ексчоловіка засумувала по роках юності: "Була і така колись".

Нагадаємо, потягнуло на молоденьких? Григорій Лепс закрутив новий роман з українкою, хто нова обраниця музиканта. Після розлучення артиста пройшло всього кілька місяців, а він вже знайшов нову обраницю.