fbpx

Трохи попереписувалися, побалакали по телефону, а минулого тижня колега запросив мене на побачення суботнім вечором. Я, ясна річ, була рада, чоловік мені теж сподобався. Увечері у суботу Віталій зателефонував мені, попросив одягнутися гарно, мовляв, у пристойне місце їдемо. Заїхав по мене на таксі. Приїхали ми до дорогого ресторану, де я жодного разу не була – не по кишені. Замовила салат, каву та десерт. – А можна нам окремі рахунки, будьте ласкаві

Я, звичайно, і раніше зустрічала дивних чоловіків, але з таким – вперше. Десь кілька місяців тому я влаштувалася на нове місце роботи.

Будівля у нас велика, офісів багато, співробітників також. Перший місяць обживалася на новому місці, знайомилася з колегами. І ось на одній з оперативок перетнулася з начальником одного з відділів: молодим симпатичним чоловіком, який практично відразу після оперативки почав до мене залицятися.

Розговорилися, обмінялися контактами. Трохи попереписувалися, побалакали по телефону, а минулого тижня колега запросив мене на побачення суботнім вечором. Я, ясна річ, була рада, чоловік мені теж сподобався.

Увечері у суботу Віталій зателефонував мені, попросив одягнутися гарно, мовляв, у пристойне місце їдемо. Заїхав по мене на таксі, і відвіз у невідомому напрямку.

Приїхали ми до дорогого ресторану, де я жодного разу не була — не по кишені. Зайняли столик, почали замовляти. Я від цін трохи у ступорі, але вирішила, що раз чоловік сюди мене покликав, значить, може собі дозволити. Замовила салат, каву та десерт.

Віталик там теж щось собі замовив, а потім попросив офіціанта:

– Нам окремі рахунки, будьте ласкаві!

Я від такої заяви здивувалася. Ніколи я не мала справ із чоловіками, які економлять на побаченнях та вимагають роздільного рахунку. Але найбільше мене цікавило, навіщо він взагалі привів мене до дорогого ресторану? Хіба я просила шику-блиску? Ні.

Це Віталій сам вирішив пустити піску в очі, показати мені свою крутість і мажористість. Але якщо ти такий крутий, чому просиш роздільний рахунок? Вважаєш, що дівчина має за себе платити? Гаразд. А ти запитав, чи має вона гроші платити за себе в цьому ресторані? Може, вона на осіннє пальто собі чи нову резину для авто собі копить?

Для мене, на щастя, це не була така вже прямо значна сума, але я б її з більшим бажанням витратила на щось цікавіше вечері з псевдо-джентльменом.

Найсмішніше, що він, виявляється, ще й на щось розраховував після цього провального побачення! Дзвонив мені наполегливо, писав повідомлення. Тільки я йому не відповідала. Не по кишені мені такий кавалер. А подруга Яна каже: можливо, долю свою прогавила я. Та й таке.

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, Ibilingua.com.

You cannot copy content of this page