$39.60 €42.27
menu closed
menu open
weather +9 Київ
Олександр Невзоров
ОЛЕКСАНДР НЕВЗОРОВ

Публіцист

Всі матеріали автора
Всі матеріали автора

Путін натякнув на неймовірні резерви РФ. Це правда, рано чи пізно під Донецьк доправлять "цар-гармату" та броньовик зі складу "Ленфільму"

Путін заявив, що Росія в Україні "ще навіть не починала серйозно воювати", і туманно натякнув на неймовірні резерви РФ – як військово-технічні, так і людські. Які можна залучити помахом пальців.

З урахуванням того, що зараз на фронт кинуто зняті з озброєння та забраковані за радянських часів мотолиги – МТ-ЛБ 60-х років заява Путіна прозвучала з інтригою. Але вона частково правдива. Військово-технічні неймовірні сили в Росії ще є. І рано чи пізно і їх використають.

Нагадаю, що на цій війні ще жодного разу не бабахнула "цар-гармата". Прийде судна година, коли її доправлять на позиції під Донецьком і кудись із неї шандарахнуть великим чавунним ядром.

Зараз розконсервують і фарбують "Мінерви" – броньовики зразка 1914 року, а також броньовики "Остін" 1916 року випуску, які більше відомі як "ворог капіталу". З такого броньовика виступав Ленін. На складах міноборони є аж 25 "Остінів". І ще один є на "Ленфільмі".

Джерело: Александр Невзоров / YouTube

Блог відображає винятково думку автора. Редакція не відповідає за зміст і достовірність матеріалів у цьому розділі.