Українцям повідомили про чергові зміни вартості на автомобільний газ. Як виявилося, новини приємні - адже ціна на автогаз продовжує знижуватися.

Повідомляється, що середня ціна на автогаз за вихідні у мережах АЗС знизилася до 36,61 грн/л. Про це свідчать дані щоденного моніторингу роздрібного ринку консалтингової групи "А-95".

Водночас на станціях WOG автогаз подешевшав на 1 грн і зараз коштує 35,98 грн/л. На таку ж суму знизилась ціна у мережі SOCAR, а саме до 36,98 грн/л.

Заправка, фото: скріншот з відео
Заправка, фото: скріншот з відео

Крім того, у мережі UPG він подешевшав на 1,5 грн, до 35,00 грн/л, на станціях "Укргазвидобування" - на 2,00 грн, до 36,00 грн/л.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На 1 грн знизили ціни Rodnik, "Авантаж 7", KLO, "Катрал" і Mango. Тако зниження вартості автогазу відбулося на в мережах "БРСМ-Нафта", Shell, Chipo, "Автотранс" тощо - на 0,22-0,76 грн/л.

Автогаз. Фото: скрін youtube
Автогаз. Фото: скрін youtube

Крім того, директор "Консалтингової групи А-95" Сергій Куюн у коментарі ЗМІ розповів, що відбувається на українських АЗС, чи впорається країна з дефіцитом пального та що буде з цінами на бензин у найближчій перспективі.

"Скраплений газ за останній місяць подешевшав майже на 20%. Якщо на початку червня на деяких заправках він коштував під 45 гривень, то вже зараз є випадки торгівлі по 35-36 гривень. Також бачимо передумови для зниження цін на дизпаливо. Трейдери завезли значні об’єми, треба знижувати ціни, щоб скоріше повернути гроші. Наразі є передумови для подешевшання "дизеля" на 4-5 гривень за літр.", - коментує він. Сергій Куюн

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, план росії провалився: українцям розповіли, що буде з пальним на АЗС у липні

Як повідомляв "Знай.ua", українські АЗС змінили ціни на паливо: за скільки можна заправитися

Також "Знай.ua" писав, у Мінекономіки чесно розповіли, що відбувається на ринку пального в Україні: чи чекати дефіциту й надалі