Відомий український музикант Сергій Бабкін показав підростаючого сина та похвалився його талантом. Ролик артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Сергій Бабкін намагається постійно залишатися на зв'язку із шанувальниками, зокрема в соцмережах. Він регулярно радує яскравими кадрами з виступів, поїздок чи простих сімейних посиденьок.

Сергій Бабкін. Фото: скрін youtube
Сергій Бабкін. Фото: скрін youtube

Так, цього разу музикант показав свого сина, який підростає таким же талановитим, як і його зірковий батько. На відео Сергій Бабкін отримав сина, який співає "Червону калину". Одного разу він також приєднується до дитини і співає з нею в унісон.

"У ЄС ця пісня зараз намбер ван! Завжди і скрізь, з перервами на сон. Наше майбутнє в надійних руках! Слава ЗСУ!", - підписав ролик Сергій Бабкін.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Шанувальники захопилися таким милим виконанням улюбленої пісні.

"Яке ж маленьке сонечко! Хорошої, щасливої ​​долі тобі, малюку, під мирним небом України", "Так, найулюбленіша пісня всіх українських дітей! Червона калина лунає по всьому світу з вуст наших янголят", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Сніжана Бабкіна похвалилася чарівним уїк-ендом у Венеції: "Посміхалися цілий день".

Також наш портал інформував, Машу Полякову облизують одразу три хлопці через її борщі та губи, мама Оля все дізналася: "Я її нічому не вчила, вона сама".

Крім того, наш портал інформував, зірка "Орел і Решка" Андрій Бідняков став на шлях Сергія Притули та разом з Усіком забезпечив Харків: "191 тисячу для людей".