Українська синоптикиня Наталка Діденко розповіла про погоду, яка очікує Україну 13 липня. Згідно з її прогнозом, частині областей слід чекати дощів, інші ж радітимуть сухій сонячній погоді.

За словами синоптикині в західних областях очікуються помірні дощі, низька температура повітря, в межах +17+22 градусів. На Закарпатті буде тепліше, до +23+25 градусів. А от на високогір'ї Карпат дуже холодно: вночі +3+7, вдень +5+11 градусів! Про це йдеться у прогнозі Наталки Діденко, опублікованому на її особистій сторінці в соцмережі Фейсбук.

"У північних областях - завтра помірні дощі, подекуди грози, сильний вітер, +16+22 градуси. У центральній частині - спочатку сухо, вдень у середу дощі з'являться на Вінниччині, а ввечері опади можливі по всьому Центру, проте короткі та невеликі. Протягом дня +20+24 градуси, у Дніпрі до +26 градусів, на Вінниччині +18+20 градусів.", - прогнозує вона. Наталка Діденко

Прогноз погоди, facebook.com/tala.didenko
Прогноз погоди, facebook.com/tala.didenko

Водночас у східних областях, згідно з прогнозом Наталки Діденко, завтра пануватиме суха сонячна погода, температура повітря становитиме +25+28 градусів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Південна частина України більшу частину доби 13-го липня радітиме сухій погоді, лише ввечері там очікуються короткочасні дощі. Опади пройдуть в Одеській та Миколаївській областях, а повітря прогріється до +25+28 градусів.

"13-го липня у Києві, хоча й короткочасно, проте погода очікується, м'яко кажучи, некомфортною. Близькість циклону (карта) спровокує дощі. Раз. Два - південно-західний вітер посилиться до штормових поривів. Три - похолодає до +16+19 градусів.", - розповідає синоптикиня про погоду у столиці. Наталка Діденко

Нагадаємо, Сергій Стерненко показав обличчя нелюдів, причетних до обстрілу в Кременчуці: "Запам'ятайте їхні пики"

Як повідомляв "Знай.ua", окупанти повертаються з України у маленьких коробочках - Стерненко показав доказ: "Економія землі на цвинтарях"

Також "Знай.ua" писав, налякані "бавовною" росіяни плачуть, що їхній владі "бракує яєць": "Терпіти будемо поки в Кремль не прилетить"