Чоловік дивом уникнув травм після падіння в кратер найвідомішого у світі вулкана. Однак для його вилучення знадобилася серйозна операція десятків рятувальників .

Дану публікацію оприлюднили на порталі «DailyStar»

23-річний чоловік разом із трьома родичами вирішив не платити за квитки, щоб пройти офіційний безпечний маршрут у суботу (9 липня).

Натомість група обійшла турнікет і обрала небезпечний несанкціонований маршрут на вершину вулкана заввишки 4202 фути, що височіє над італійським містом Неаполь.

За повідомленнями місцевих жителів, коли вони досягли вершини, турист дістав свій телефон, щоб зробити селфі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На жаль, його мобільний вислизнув із рук і впав у кратер вулкана.

Намагаючись дістати його, чоловік сам упав у вулкан, дивом отримавши лише невеликі порізи та синці на руках та спині.

Рятувальники спустилися у вирву, щоб допомогти американцеві вибратися. Пізніше їх підтримала поліція та гірничо-рятувальний вертоліт.

Очікується, що туристу та трьом його родичам, а також ще двом людям буде висунуто звинувачення у незаконному проникненні після того, як вони спробували звернути з офіційного маршруту на небезпечний шлях до вершини.

Везувій – найвідоміший вулкан Європи, а можливо й світу. Виверження Везувію 79 р. н.е. покрило Помпеї та місто-побратим Геркуланум товстим шаром гарячого попелу, вбивши понад 2000 людей.

У той час як багато жителів Помпеї пішли до останнього виверження, тисячі були захоплені останнім 15-хвилинним вибухом гарячого попелу та отруйних газів.

Нагадаємо, на дні Тихого океану знайшли дорогу в стародавнє місто, що потонуло.