fbpx

Вечірні Молитви первоверховному апостолу Петру, які особливо сильні сьогодні, у свято Петра і Павла: допоможи нам, заступнику Божий, у мирі прожити цю ніч, захисти своїми молитвами до Господа Україну, наших воїнів і наших дітей у цю скрутну годину

Вечірні Молитви первоверховному апостолу Петру, які особливо сильні сьогодні, у свято Петра і Павла.

Молитва перша

О, святий Петре, великий апостоле, самовидче і співтаїнниче Божий, що був прийнятий з вод схвильованих і звільнений всеміцною правицею Учителя твого! Не забудь і нас убогих (імена), що у багнюці гріховній загрузли і хвилями житейського моря охоплені: подай нам твою руку міцну, допоможи нам і утримай нас від  страстей, хтивостей, неправд і брехні.

Сотвори і ти з нами милість, тобі від Господа виявлену, щоб не в сумніві і маловір’ї зникли. Навчи нас, учителю наш, проливати сльози покаяння, щоб плакали гірко про діяння наші в житті цьому. І якщо твої сльози, у покаянні пролиті, милістю Своєю покрив Господь і Учитель твій, випроси і нам, з дерзновенністю апостольською, прощення в гріхах повсякчасних. Щоб ми тихе і мирне життя прожили у бутті цьому до часу, в який має призвати нас Господь віків, наш Суддя неупереджений.

Ти ж, о всехвальний апостоле, не відкинь нашого звертання до тебе, але заступись за нас перед Христом, твоїм Учителем, щоб безперестанно славили Його милосердя до нас, з Отцем і Святим Духом, навіки віків.

Амінь

Молитва друга

О, святий великий апостоле Петре! Не відкинь мене, раба твого (ім’я) і моління мого до тебе. Зглянься на мене, сущого в хворобах і печалях, випроси у Христа, Учителя твого, (зміст прохання), бо безперестанно славимо Його милосердя до нас, з Отцем і Святим Духом, навіки віків.

Амінь

Допоможи нам, заступнику Божий, у мирі прожити цю ніч, захисти своїми молитвами до Господа Україну, наших воїнів і наших дітей у цю скрутну годину!

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, з відкритиз джерел.

You cannot copy content of this page