28 жовтня 2022 року українці нарешті побачили прем'єру 12 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Алексом Топольським у головній ролі.

Незабаром, 11 листопада, на телеекранах вийде третій випуск. А зараз хлопець знову нагадав громадянам з усіх регіонів, що триває повномасштабна фаза війни і це найжахливіша трагедія, яка продовжує забирати життя безневинних людей.

Алекс Топольський. Фото: instagram.com/alex_topolsky/
Алекс Топольський. Фото: instagram.com/alex_topolsky/

"Ранок 24 лютого застав мене не в Україні, і я не міг залишатися осторонь, і маю допомагати своїй країні та своєму народу. Війна змусила багатьох виїхати, рятуючи свої життя і життя своїх дітей. І більшість з цих людей буквально їхали в нікуди, тому що у них немає родичів чи знайомих за кордоном. Їм дуже важко доводиться, адже потрібно адаптуватися до нового місця, знайти житло та гроші на життя", - пише Алекс Топольський у публікації.

Проте нам, за словами "Холостяка", все одно вдасться вистояти всім разом.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

"Так, нас змусили їхати в нікуди... але краще їхати в нікуди, ніж жити в окупації", "Дякую за українську... якби не було важко, ви перейшли", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Холостяк" Алекс Топольський дав 5 порад для ідеального тіла, духу та розуму: "По мені помітно"

Як повідомляв "Знай.uа", Вікторія з "Холостяка" схитрила, щоб добитися Алекса Топольського: "Не заслуговує на таку"

Знай.ua писав, Алекс Топольський захотів відволіктися від "Холостяка" на тлі скандалу: "Чи повинна жінка працювати?"