Настя Каменських похвалилася своєю новою сукнею за 102 366 тисячі грн та зізналася як щиро кохає українську мову.

Українська співачка Настя Каменських заспівала з Артемом Пивоваровим одну з пісень його циклу "Твої вірші, мої ноти" на слова Павла Тичини "Там у тополі". ТА відчула нарешті, скільки потуги в українській культурній спадщині. Про це зірка написала у своєму блозі в Instagram.

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

Я дійсно вважаю українську мову особливою та неймовірно пишаюся нашою культурною спадщиною. Тому оспівувати вірші геніального Павла Тичини — це велика відповідальність і насолода для мене. Сподіваюсь, що ви відчули той емоційний посил, яким наділена ця пісня - зізналася Настя Каменських.

Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux/

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Настя зазначила бренд одягу, та ми поцікавились, скільки коштує для співачки відчувати себе повноцінною українкою. З сайту, сукня, у якій виставила фото Каменських коштує не багато ні мало 102 366 тисяч грн.

Сукня Каменських. Фото: скриншот yuliyamagdych.com
Сукня Каменських. Фото: скриншот yuliyamagdych.com

Менше з тим, у коментарях Настя подякували за чудове виконання пісня з Пивоваровим.

"Дуже гарно заспівали пісню, видно, що стільки душі вклали в ці рядки", "Вишиванку ну дуууууже красива. А ще вона так личить Насті", "Якщо українська мова така неймовірна тоді чому ти до війни говорила тільки російською", - написали шанувальники.

Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux/

Нагадаємо, ми писали, що Настя Каменських за прикладом Решетової покрилася і пішла у мечеть: "Душа відчуває легкість"

Як повідомляв "Знай.ua" Настя Каменських слідом за Дорофєєвою та Поляковою зробила це з чужим чоловіком: "Повна любов'ю"

Також "Знай.ua" інформував, що Настя Каменських захотіла покласти щось у рота і показала секрет своєї апетитної фігури: "На кухні таку не зробиш".