fbpx

Тижневий гороскоп кохання на 21-27 листопада 2022 року для всіх знаків Зодіаку: Раки будуть лити сльози, а Скорпіони зіткнуться з важким рішенням!

Тижневий гороскоп кохання на 21-27 листопада 2022 року для всіх знаків Зодіаку: Раки будуть лити сльози, а Скорпіони зіткнуться з важким рішенням!

Щотижневий любовний гороскоп на 21-27 листопада 2022 року підкаже, чим варто керуватися в любовному житті прямо зараз. Вам цікаво, що вас чекає? Перевірте!

Вам цікаво, що станеться у вашому любовному житті найближчим часом? Якщо ви хочете підготуватися до майбутніх днів, прочитайте свій любовний гороскоп на цей тиждень.

Овен

Зараз у Овнів є шанс зустріти когось, хто закрутить їм голову. Ще до кінця року з’явиться можливість зав’язати запальний роман. Завдяки цій людині Овен знову відчує себе впевненим і привабливим. Тож їм варто ризикнути.

Телець

Телець виявить, що в його житті є хтось, хто розраховує на постійні стосунки. Призначте зустріч і відверто поговоріть про це. Якщо обидві сторони не пізнають одна одну ближче, буде важко відповісти один одному на питання про майбутнє.

Близнюки

Близнюкам не варто нікого жаліти. Відносини, які розпалися цього року, закінчилися природним шляхом. Хоча вони підозрюють, що насправді могло бути інакше, вони помиляються. Друга сторона мала чисті наміри щодо них.

Рак

Ракам доведеться змиритися з тим, що хтось вирішив їх покинути. Навіть якщо нещодавно вони сподівалися відновити знайомство з цією людиною, зараз вони втратять шанс повернути свої почуття. Партнер вибрав іншого і ніколи не передумає.

Лев

У Левів є шанс закохатися один в одного. Є хтось, хто серйозно налаштований налагодити з ними тісні стосунки. Варто дати йому час набратися сміливості перед серйозною розмовою. Незабаром він розкриє свої почуття.

Діва

Діви забудуть про свої комплекси – вони відчують, що їх не обов’язково мати. Цього тижня вони нарешті побачать переваги. У цьому їм допоможе протилежна стать. Їх чекає винятковий успіх, завдяки якому вони перестануть скаржитися на свою зовнішність.

Терези 

Терези будуть зворушені стараннями партнера. Кохана людина вирішить подбати про них і буде балувати їх на кожному кроці. Вони виявлять, що їм неймовірно пощастило – у їхньому житті є хтось, хто справді піклується про них.

Скорпіон

Скорпіони зіткнуться з важким рішенням. Може виявитися, що професійне життя заважає їм піклуватися про свої любовні стосунки так, як би їм хотілося. Якщо вони не говорять про це з коханою людиною, вона почуватиметься відкинутою та небажаною. Тому варто подбати про її почуття.

Стрілець

Стрільці несподівано почують зізнання, яке змінить їх життя. Вони не зможуть забути слова цієї людини. Однак вони повинні бути обережними, щоб не втратити здоровий глузд. Їх рішення вплинуть на майбутнє, тому їм варто добре подумати.

Козоріг

У Козерогів може виникнути несподіваний роман на роботі. Є хтось, хто цікавився ними протягом тривалого часу, але не мав сміливості розповісти про них. Тепер він вирішує зізнатися у своїх почуттях і запросити їх на побачення.

Водолій

Водолії вирішать відмовитися від незалежності. Вони зустрінуть споріднену душу, з якою захочуть ділитися кожним днем. Їхня прихильність відповість взаємністю, тому вони почуватимуться як у раю. Вони зрозуміють, що хочуть працювати над розвитком цих стосунків і побудують для них надійну основу.

Риби

Риба буде в чудовому настрої. Незалежно від того, закохані вони чи просто чекають свого кохання, вони можуть змінити своє любовне життя зараз. Беріть все в свої руки. Зірки на вашій стороні!

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

You cannot copy content of this page