Про це він розповів на своєму каналі.

«Чи це буде повторюватися? Так, мабуть, буде. Я не знаю, скільки там залишилось ракет, я не розвідник. С-300, невисокоточних ракет, у росії багато. Але це не той тип озброєння, який здатний точково бити по об'єктах критичної інфраструктури. Отже, потрібні Х-101, Х-555 або «Калібр»», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, кремль може ще чекати, що вдасться домовитися з Іраном та отримати іранські балістичні ракети. Як наголосив Дмитро Співак, із дронами «Шахедами» у росії зараз перерва, бо всі вже використали. Крім того, українські військові вже навчилися все це збивати.

«Запасів дронів, зважаючи на все, немає. Напевно, надійде ще якась партія. Але те, що на одну-дві хвилі у росії ще вистачить — це 100%», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, чи зросте вартість електрики: в YASNO розповіли, що чекає на українців вже дуже скоро.

Також Знай.ua повідомляв про підготовку до блекауту: корисні поради, які полегшать життя у темряві та без зв'язку.