fbpx

22 грудня – максимум потоку Урсіди й інші дні. Астрологи назвали Дні сили грудня-2022. Це будуть найяскравіші, найсприятливіші та найкращі дні місяця, якими гріх не скористатися! Як це зробити – в нашому матеріалі. Складно уявити краще розташування цих двох планет

Астрологи назвали Дні сили грудня-2022. Дні сили — це найяскравіші, найсприятливіші та найкращі дні місяця, якими гріх не скористатися!

Це будуть найяскравіші, найсприятливіші та найкращі дні місяця, якими гріх не скористатися!

Звичайно, факт того, що того чи іншого дня буде сприятлива подія, не дає вам гарантії щастя чи успіху, але ймовірність досягнення щастя буде суттєво вищою.

У такі дні корисно боротися зі шкідливими установками, робити певні кроки назустріч щастю і шукати нові джерела щастя. Перше і найголовніше правило будь-якого дня сили – не сидіти на місці і рухатися до мрії, хоч би чого вам це коштувало.

1 грудня – Венера в опозиції з Марсом

Перший день зими виявиться дуже сприятливим з погляду енергетики, оскільки він пройде під егідою дуже сильного аспекту між двома діаметрально протилежними для нас планетами, які ще й розташовані максимально близько до Землі. Опозиція означає, що вони виявляться якраз по різні боки, чим зрівнюють та гармонізують свій енергетичний вплив на нас із вами.

У цей день буде корисно якомога більше часу проводити в оточенні близьких і друзів. Це чудовий день для кохання, переведення стосунків на новий рівень.

Гармонійний Марс і Венера говорять про те, що можна попросити один одного прощення. Складно уявити краще розташування цих двох планет!

5 грудня – порятунок Нептуна від ретроградності

5 грудня Нептун розпочне прямий рух, чим спровокує пробудження в людях доброти та чесності. У світі стане істотно менше брехні та фальші. Цей ефект буде дуже сильним і помітним у перші дні прямого руху цієї планети.

Астрологи зазначають, що якщо хтось вестиме проти вас негативну та агресивну гру, можна буде відповідати цій людині тією ж монетою. Якщо ви хотіли, щоб справедливість перемогла, то це з високою ймовірністю відбудеться саме 5 числа.

8 грудня – опозиція Сонця та Марса

Друге протистояння місяця пройде 8 числа. На цей раз Марсу підіграватиме Сонце. Це буде вкрай емоційний день, коли корисно освідчуватися в коханні, ділитися почуттями з другою половинкою, заводити нових друзів.

Сонце та Марс створять ідеальні умови для того, щоб ви змогли знайти нові джерела щастя, натхнення та мотивації. Погані спогади із високою ймовірністю відійдуть на другий план.

12 грудня – день дзеркальної дати

12.12 – остання дзеркальна дата 2022 року. У сумі 1 та 2 дають 3, отже день пройде під керуванням Трійки. Це говорить нам про те, що Всесвіт намагатиметься дати нам зрозуміти, що зараз важливо, а що не варте нашої уваги.

Багато людей у ​​цей день знову зможуть відчути інтерес до життя. Це буде час, який добре підходить для боротьби зі страхами і невпевненістю в собі. Успіх піде за тими, хто задоволений собою і вірить у краще.

Трійка нерозривно пов’язана з кармічними процесами, тому вчиняйте по совісті, щоб залучити більше успіху 12 числа і в майбутньому.

14 грудня – максимум зорепада Гемініди

Гемініди – це зорепад, радіантом якого є сузір’я Близнюків. Цього дня можна вирушати у подорож. Сидіти вдома не рекомендується, так само як і залишатися надовго на самоті.

Це чудовий день для читання книг, навчання, відвідування лекцій, здобуття нових навичок.

20 грудня – повернення Юпітера на Знак Овна

Юпітер 20 числа перейде у Знак Овна. Це буде добрий день для самоаналізуя. спілкування та спроб вирішити розбіжності, у тому числі й у судовому порядку. Це дуже сприятливий день для юридичних консультацій, спроб домовитись і укласти взаємовигідні умови.

22 грудня – максимум потоку Урсіди

У грудні актуальним буде ще один потік — Урсіди. Його радіант знаходиться в області сузір’я Малої Ведмедиці. 22 число – день, коли цей потік виявиться максимальним.

Це буде чудовий час для загадування бажань, постановки нових цілей початку наступного року – Всесвіт почує ваші посили і допоможе всьому бажаному втілитися в реальність.

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, спеціально для Ibilingua.com.

You cannot copy content of this page