Президент України Володимир Зеленський зовсім недавно вніс усіма, на жаль, відому виконавицю Ані Лорак до "чорного списку" нашої країни.

Кароліна Куек зрадила свою батьківщину, хоч і вдає, ніби продовжує бути патріоткою. Активи заблоковані, торгові операції обмежені, її позбавили державних нагород. Це не заважає артистці подорожувати світом і продовжувати нести відверту брехню.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

Наприклад, нещодавно вона поділилася фразою, яку всі українці зрозуміли одразу ж, накинувшись на Ані Лорак, котрий на десятий місяць війни боїться називати речі своїми іменами.

"Коли хаос руйнує мрії людей, тільки кохання може навести лад. З'єднатися з собою, слухати душею...", - пише Ані Лорак у публікації.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Хаос" під час перекладу на людський - це "війна". Ані Лорак досі не зрозуміла, що лише ЗСУ можуть навести лад, повністю винищивши окупантів на нашій землі.

Ані Лорак, фото: Знай.ua
Ані Лорак, фото: Знай.ua

"Ваш "хаос" – це війна в країні, яку ви зрадили", "Просто немає слів. Про що взагалі ти можеш писати! Коли йде така жахлива війна! Гинуть маленькі діти, молоді сім'ї, масово ховають людей у ​​твоїй Україні", "У голові у вас хаос", "Вже й коментарі про війну видаляли, щоправда, очі коле", - пишуть користувачі в коментарях.

Ані Лорак, скріншот: Instagram
Ані Лорак, скріншот: Instagram

Ані Лорак, скріншот: Instagram
Ані Лорак, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Ані Лорак "прояснилася" і не захотіла, щоб її використали: "Про Україну нічого?"

Як повідомляв "Знай.ua", побіліла Ані Лорак засунула себе в жалобу і вилізли ребра: "Я залишусь з тобою"

Знай.ua писав, Ані Лорак показала, які боки наїла на путінських подачах: "Буде вогонь"