fbpx

Франківчанка похвалилася російським паспортом, заявила що “реалістка” та вірить в перемогу окупанта

Мешканка Івано-Франківська Діана Гордій під час прямої трансляції в своїх соцмережах, а саме в у TikTok заявила, що вона “реалістка” і вірить в перемогу Росії в війні з Україною. Ситуація відбулась ввечері 14 жовтня, в День захисника України

Пряма мова:

«Я реаліст. Я розумію, що, якщо путін захоче бути тут, він буде тут. Вони думають, що Україна переможе. Я не думаю так. У них більша армія. Слава Богу, що в мене є паспорт російський. У мене мама росіянка, тато росіянин, дідусь росіянин. У мене, хоч паспорт український, але я можу його в будь-який момент змінити, бо в мене батьки росіяни».

Однак наступного дня вона свою думку швидко змінила, коли її прямий ефір став популярним в інтернеті. Відео обурило людей, після чого заявою Діани зайнялася Служба безпеки України.

Після вибачення вона виправдовувала свою поведінку алкогольним сп’янінням та запевнила, нібито не хотіла нікого образити.

Але студентці ніхто не повірив, а суспільний розголос швидко дістався керівництва Івано-Франківського навчально-наукового юридичного інституту НУ “ОЮА”, де навчалася Діана. Її миттєво відрахували з навчального закладу та присоромили в Instagram.

 

You cannot copy content of this page