fbpx

Грудень вплине на ці знаки Зодіаку: на них чекає непросте завершення року

Кінець року швидко наближається з сезоном Стрільця, але особливо з останньою ретроградністю Нептуна в цьому році.

Місяць грудень обіцяє бути досить складним для представників цих знаків зодіаку.

Нептун завершує свою ретроградність, щоб перейти в знак Риб, Меркурій увійде в Козерога, а Юпітер увійде в Овна. Усі ці астральні конфігурації місяця грудня впливають на ці астрологічні знаки.

Які знаки зодіаку зазнають негативного впливу в грудні?

Цей місяць грудень символізує кінець року і початок святкувань і сімейних зустрічей. Цей сезон може принести багато щастя, але також і смутку для цих знаків зодіаку, яким буде погано в цю пору року, особливо через Сонце в Стрільці та ретроградацію Меркурія.

Діва

Грудень принесе представникам знаку Діви моменти щастя і радості, але також і смутку. Меркурій, правляча планета Діви, матиме вплив на цих представників протягом цього місяця.

З 6 грудня Меркурій залишає знак Стрільця, щоб приєднатися до честолюбства Козерога. Безсумнівно, цей перехід підштовхне вихідців з Діви до кращого спілкування з іншими та до висловлювання більш плавним і зрозумілим способом.

У любові Діви реалізуються і відчують щастя. Самотні можуть знайти кохання та пережити історію, яка принесе їм багато радості протягом грудня.

Однак, починаючи з 25 грудня, ретроградний Меркурій може значно сповільнити любовне життя Діви. Представники цього земного знака можуть усвідомити, що їх партнер не завжди йде по їх шляху, і вони зрозуміють, що для розуміння один одного їм просто необхідно краще донести свої потреби і бажання.

У грудні та з ретроградністю Меркурія та Венери у Дів можуть виникнути певні сумніви щодо прийняття важливого рішення для їхнього майбутнього. Але не розраховуючи на допомогу оточуючих, які зможуть підтримати їх у цьому непростому і важкому випробуванні.

Представники цього земного знака ніколи не почуватимуться самотніми, тому що їх завжди будуть супроводжувати їхні найщиріші кохані. Їхнє світське життя також буде дуже активним, а запрошень збільшиться протягом грудня. Діви будуть користуватися великим попитом. Ці обміни з іншими дозволять їм набути впевненості в собі, і вони знову повірять у свої сили.

Крім того, транзит Нептуна в Рибах також може зіграти певну роль у житті Діви протягом грудня. Планета мрій та ілюзій може викликати у них труднощі, і вони можуть втекти від реальності, щоб потонути у своїх думках. Але цей перехід також може допомогти їм задуматися про себе та знову стати на землю. Це усвідомлення може допомогти їм рухатися вперед і трансформуватися.

У цьому кінці року Діви можуть зробити правильний вибір, щоб вибрати правильний напрямок для наступного року. Уродженцям цього дуже раціонального знаку доведеться важко реалізувати себе і досягти успіху в тому, щоб нарешті знайти мир зі своїми мріями та ідеалами. Цей місяць грудень буде насиченим для Дів, але сприятливим для правильного початку нового року.

Грудень править сезоном Стрільців, і для цього знака зодіаку ця пора року буде досить змішаною.

Рак

У грудні Ракам варто більше зосередитися на роботі. З ретроградним Меркурієм їм потрібно буде встановити новий розпорядок дня, щоб підтримувати хорошу дисципліну.

Навіть якщо вони прагнуть свободи на цей кінець року, їм доведеться дотримуватися орієнтиру, щоб досягти всіх своїх цілей до кінця року.

Вони повинні залишатися пильними, щоб не стати на хибний шлях і зберегти впевненість у собі.

Фото ілюстративне

You cannot copy content of this page