Олена-Крістіна Лебідь, ведуча проекту "Аферисти в мережах", часто радує шанувальників будь-якими фотографіями та відео в Instagram.

Наразі пропонуємо згадати те, що відбувалося за її участі у гумористичному шоу на "Новому каналі", провідними якого виступали Леся Нікітюк та Сергій Притула.

Олена-Крістіна Лебідь. Фото: instagram.com/elena_kristina_lebed/
Олена-Крістіна Лебідь. Фото: instagram.com/elena_kristina_lebed/

З початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну перед знаменитостями постало питання... можна заявити, що і перед глядачами теж - чи продовжать деякі люди розважати українців, чи підуть у волонтерську, політичну, військову діяльність. Однак зараз не про це - у рамках шостого раунду під назвою "Правда чи брехня" Олені-Крістіні треба було вгадати, чи є правдивим те, що сказав Сергій Притула.

— Я бачив живого Степана Бандеру. Правда чи брехня?

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ведуча "Аферистів у мережах" визнала, що це брехня... проте Сергій перевернув табличку і виявилося, що це правда.

@wakulchukk

я вахуї

♬ оригінальний звук - юліана

Запитання виникають тому, що організатор нацруху на Заході України помер ще 1959 року. Однак шоумен пояснив, як могла статися така зустріч. Він був у Канаді та зустрівся з онуком провідника ОУН, який носить те саме ім'я.

Нагадаємо, "Цілий і смачненький...": Олександр Педан на заздрість Зеленському привіз трофей із Херсона

Як повідомляв "Знай.uа", Олена-Крістіна Лебідь готова "лежати" на вулиці прямо на килимі : "Нарешті"

Знай.uа писав, Олена-Крістіна Лебідь наїлася свіжого снігу і носом зорала кучугуру : "Смачний..."