Українська актриса "Дизель шоу" Вікторія Булітко якийсь час тому влаштовувала збирання коштів на допомогу українському військовослужбовцю, якого особисто знає.

Згодом Вікторія демонструвала практично всі зроблені зарахування на карту. А зараз красуня поділилася знімками неймовірного щастя. Актриса постала з величезним букетом квітів та з усмішкою на обличчі.

Вікторія Булітко, фото: Instagram
Вікторія Булітко, фото: Instagram

"Дякуємо нашим глядачам за кохання, за підтримку, за допомогу. Готуємось далі і чекатимемо наступної зустрічі. Наступні благодійні концерти на підтримку ЗСУ плануються на 9 та 10 грудня", - пише Вікторія Булітко у публікації.

Однак хто ж подарував цей великий букет троянд, з яким вона зробила щонайменше чотири знімки – не повідомляє.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Вікторія Булітко, скрін: Instagram
Вікторія Булітко, скрін: Instagram

"Ми з Херсона! Усі 9 місяців в окупації мріємо відвідати ваше шоу! Плачу і мрію вижити, і сходити на концерт. Білет донька купила ще до війни! Мрію і цим живу!" просто найкращі у світі", "Як завжди, красива та позитивна", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" показала, як багато жиру приносить він, вусики Сморигіна не втрималися: "Ням-ням"

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко "мочить" ворогів своїми методами, поки ЗСУ воюють на фронті: "Крокуємо до перемоги"

Знай.uа писав, бешкетна Вікторія Булітко розпустила косу і залізла на тепле ліжечко: "Готую сюрприз..."