Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Стався Майдан і це був мій перший досвід якоїсь соціальної діяльності. Цей наш рух, який ми називаємо «Зграя», наша ГОшка, наше ком’юніті утворилося на Майдані. Все робили. У часи Майдану що було актуально? Палити покришки, знайти їх треба спочатку, ми скуповували ті покришки, робили канапки у промислових кількостях, робили навігаційну систему якихось вказівок місцевих», - розповідає Олексій Юдкевич.

Отже, констатує гість програми, ГО «Зграя UA» спершу була просто колективом друзів, спільнотою однодумців, яка робила свій вклад в український рух, але формальною структурою вони стали відносно недавно.

«Ми зрозуміли, що колаборація – це наш вихід. «Зграя» до цього року не була якимось формальним об’єднанням», - зазначає Олексій Юдкевич.

Зокрема, розповідає волонтер, у них з’явилися закордонні донори, які вимагали від них якогось офіційного статусу, а відтак вони вирішили узаконити свої стосунки із державою і продовжили займатися медициною на фронті вже як ГО «Зграя UA».

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Єрмолаєв розповів про різницю між сьогоднішнім світоустроєм та 20 століттям.

Також Знай.ua писав про те, що Гладких розповів, що на росію чекає ще одна «залізна завіса» після поразки в Україні.