Салат з червоного буряка є досить популярною стравою на столах українців. Крім того, існує багато варіантів його приготування. Пропонуємо спробувати наступний рецепт салату без додавання майонезу.

Виявляється, звичайний буряковий салат можна дуже смачно та корисно приготувати по-новому. Варто лише додати до цієї страви деякі інгредієнти, які зроблять її дуже соковитою.

Фудблогерка Оксана Білінська на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом соковитого бурякового салату бурякового салату з цибулею, квашеною капустою та огірками. Вона також розповідає секрети, завдяки яким салат буде дуже соковитим.

Буряк в банці, скріншот: YouTube
Буряк в банці, скріншот: YouTube

По-перше, потрібно додати до нього мариновану цибулю. На соковитість також вплинуть квашена капуста, а також квашені чи мариновані огірки. По-друге, для того, щоб буряк не віддав свій колір, його потрібно порізати першим та змішати з олією., а після цього додати решту інгредієнтів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Інгредієнти:

  • цибуля – 1 шт.;
  • буряк – 1 шт. (600 г);
  • картопля – 3-4 шт.;
  • морква – 2 шт.;
  • консервована квасоля\горошок – 0,5 л;
  • квашені або мариновані огірки – 2-3 шт.;
  • квашена капуста;
  • сіль, перець

Спосіб приготування:

Усі необхідні овочі, а саме буряк, моркву та картоплю, потрібно попередньо запекти чи відварити до готовності. Далі порізати ці інгредієнти кубиками.

Нагадаємо, українцям нагадали про борги за комуналку: як це вплине на призначення субсидії

Як повідомляв "Знай.ua", викиньте це негайно: як переконатися, що їжа безпечна для вживання, якщо холодильник довго не працював

Також "Знай.ua" писав, продукти, які допоможуть зігрітися: збережуть тепло у критичній ситуації