Відома російська співачка Алла Пугачова показала, як влаштувалася в Ізраїлі та передала "привіт" шанувальникам режиму, що нині діє на території її рідної країни. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Алла Пугачова, яка ще в перші дні повномасштабного російського вторгнення в Україну, розкритикувала владу Росії та виїхала з чоловіком та дітьми до Ізраїлю, досить рідко ділиться новими фото, але періодично виходить на зв'язок із шанувальниками.

Алла Пугачова. Фото: скрін youtube
Алла Пугачова. Фото: скрін youtube

Так цього разу Алла Пугачова показала, яким виглядом щодня милується з вікна свого будинку в Ізраїлі. Вона зазначила, що кількість хейту у бік її чоловіка Максима Галкін та її самої збільшилася, але атмосфера на новому місці дає їй сили триматися та просити у Бога, щоб він подарував деяким особам хоч краплю розуму.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Багато мене запитують, яким чином я виношу замовне цькування нашої родини. Як? А ось так. Це вид з мого вікна. Грудневе небо над Землею Обітованою. Дивлюся на небо і кажу: "Господи! Пробач цих жалюгідних продажних тварин, лицемірів та брехунів, бо не знають вони що творять". Ось і все", - поділилася артистка.

Раніше портал Знай повідомляв, Максим Галкін показав, як виховує дітей Алли Пугачової, щоб не виросла Орбакайте: "У карти з бабусею грала".

Також наш портал інформував, що Максим Галкін зізнався, що в дні обстрілу України відчував страх і тривогу: "Назавжди оселилися в серці".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Максим Галкін згадав, як вищі сили підштовхнули його до доленосного рішення: "Вдячний Богу".