fbpx

Чотири роки тому я познайомилась з Володимиром. Він одразу розповів аби потім не було непорозумінь, про тне, що був одруженим, має сина і більше того, після розлучення дружина дізналась, що при надії. Тож він скоро знову стане татком

Чотири роки тому я познайомилась з Володимиром. Він одразу розповів, аби потім не було непорозумінь, про те, що був одруженим, має сина і більше того, після розлучення дружина дізналась, що при надії. Тож він скоро знову стане татком.

Не скажу, що сказане ним мене зачепило. Тоді наші відносини не були чимось серйозним і я не зважала на таку “дрібницю”. Згодом, я зрозуміла, що закохалась у Вадима, а його батьківську відданість своїм дітям я з радістю дописала як ще один плюс у список його чеснот.

Ми вже рік, як одружились, я наразі при надії, ось-ось на світ козачок з’явиться, але несподівано у нашому житті з’явиась його колишня.

Справа в тому, що ми з Вадимом на самому початку наших відносин прийняли пропозицію від закордонних партнерів і нині ми обоє проживаємо і працюємо за океаном. Вирішили, що хочемо прийняти громадянство цієї країни, тож повертатись не плануємо, та й робота у нас стабільна і перспективна, нам надали житло. Все складається якнайкраще.

Тиждень тому зателефонувала колишня дружина Вадима. З Іриною у нас склались не дружні, але цілком нейтральні відносини. Ми часто бачимось, адже вона привозила своїх діток до нас не раз. Ірина звернулась до нас із проханням – прийняти їх у нашому домі, доки вони не освояться у чужій країні і не влаштуються. Хоч і проживає Ірина з дітьми у Львові, проте вирішила на зиму принаймні, виїхати з країни.

Вадим обома руками за, але сказав, що остаточне рішення повинна прийняти я, адже дім у нас спільний.

Ось і задумалась я не на жарт. з одного боку, потрібно допомогти людині, а от з іншого уся ця ситуація мені геть не до вподоби. Я у Вадимові впевнена, але Ірину знаю не надто добре.

Що ж робити? бути не надто хорошою людиною і відмовити проте знати що сім’я збережеться? чи може пустити їх, але потім спокою не мати і перейматись, чи не вирішать вони враз, що я зайва у їхній сім’ї?

07,12,2022

Головна картинка ілюстративна pexels.

You cannot copy content of this page