Учасниця романтичного шоу "Холостячка" та популярна актриса Ксенія Мішина насолодилася прогулянками на гондолі знаменитими каналами Венеції та поділилася важливим настановою з фанатами. Нова публікація з'явилася на її сторінці в instagram.

Ксенія Мішина вирушила до Венеції і не втрималася, щоб не похвалитися неймовірним уїк-ендом із шанувальниками. Актриса поплавала на гондолі знаменитими каналами та просто погуляла містом на воді.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

"Тільки ти відповідальний за своє життя. За свої знання, звички, бажання, можливості. І нехай хтось думає, що ти неправильний. Головне, щоб твоя віра в себе залишалася непохитною за будь-яких обставин", - підписала ролик зірка.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Деякі шанувальники відзначили, що актриса не вгадала з часом для поїздки, оскільки зараз не сезон, а інші нагадали, що вдома триває війна і не зовсім правильно хвалитися тим, як їй добре.

"Могла б і не красуватися колись в Україні війна, а вона розважається", "Не сезон помилка велика точно там нічого дивитись таке канали і все", "Та там класно, був там багато разів, Венеція завжди красива", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, тому й розлучилася із Сашком Еллертом? Ксенія Мішина поділилася важливим секретом: "Для розкриття цього почуття".

Також наш портал інформував, зірка "Сватів" Анна Кошмал проговорилася про друзів з Росії, які періодично нагадують про себе: "Цікаві як ми".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Анна Різатдінова з "Танців із зірочками" розповіла, як її підопічні тренуються у темряві та холоді: "У таких складних умовах".