«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 8 грудня 2022 — що обіцяють астрологи

Овен

Бажаєте знайти того, хто зможе допомогти вам вирішити ваші проблеми? Просто подивіться у дзеркало. Все, що від вас сьогодні потрібно — це пустити в хід свою винахідливість. Урізноманітніть свій звичний режим дня пошуками цікавих рішень — ймовірно, одне з них прямо у вас під носом. Коли вирішите щось зробити, не зосереджуйтесь на тому, що про це подумають оточуючі. Вам не потрібен нічий дозвіл, щоб жити своїм життям, інформує Ukr.Media.

Телець

Ймовірно, сьогодні ви відчуєте раптовий потяг до мистецтва. Ознайомтеся з його світом ближче. Музика, поезія, танці та навіть звичайне графіті пробудять у вас нові ідеї та допоможуть вам почати мислити у новому напрямку. Завітайте на кілька музичних веб-сайтів і дізнайтеся, на чий концерт ви могли б сходити. Не зациклюйтеся на своїх звичайних музичних уподобаннях — виберіть якийсь новий для себе напрямок. Це допоможе вам відкрити щось нове у світі мистецтва, а й у собі самому.

Близнюки

Сьогодні саме час добре відпочити і від душі розважитися. Тільки постарайтеся зробити свої розваги максимально бюджетними, оскільки ваші фінанси співають романси. Наприклад, вирушаючи в подорож, пам'ятайте, що для того, щоб приємно провести час, вам зовсім не потрібні бізнес-клас або СВ-вагон. Якщо вам на думку не спадають жодні економні варіанти розваг, зверніться до свого друга — напевно він щось вам підкаже та ще й складе вам компанію.

Рак

Сьогодні не варто звалювати на свої плечі більше, ніж ви можете забрати. Звичайно, ви можете відчувати в собі неосяжні сили, проте ви не бачите всіх нюансів і деталей, і вони загрожують навалитися на вас сніжною грудкою. Набагато розумніше буде зосередитися на якомусь одному проекті та виконати його якнайкраще. Ніщо не повинно тягнути вас униз. Ідіть уперед повільно, але впевнено.

Лев

Єдине, що може завадити цьому дню скластися вдало — ваша власна неуважність та необачність. Сьогодні не бажано працювати з важливими документами, розпоряджатися великими грошима (особливо чужими), підписувати довгострокові договори. Зате для роботи, пов'язаної із спілкуванням, день підходить просто чудово. Ви здатні завоювати симпатію будь-якої, навіть найбільш непохитної людини.

Діва

Якщо ви намагаєтеся сьогодні зав'язати нові відносини — чи то професійні, чи дружні, чи романтичні, — ви повинні переконатися, що все відбувається за вашим бажанням, і ви не чините тиску. Напруга дуже заразлива, тому чим більше ви нервуєте, тим більше турбується ваш партнер, що навряд чи сприяє якомусь розвитку подій. Приховайте своє хвилювання і посміхайтеся. Нехай оточуючі думають, що ви знаходитесь у своїй тарілці, і тоді вони самі поводитимуться невимушено.

Терези

На вас чекає вельми невизначений день. До того ж, на ваші плечі сьогодні звалиться багато обов'язків. У зв'язку з усім цим до вечора ви почуватиметеся зовсім виснаженими. Найкраще, що ви можете зробити, щоб полегшити своє становище, це провести цілий день вдома. Якщо це неможливо, то хоч проведіть трохи часу на самоті. Якщо ви маєте подорож, захопіть із собою якусь річ, що нагадує вам про будинок — це допоможе вам впоратися з тугою за рідними пенатами.

Скорпіон

Секрети існують для того, щоб їх зберігати, тому якщо вам надійде якась важлива інформація, ні з ким не діліться. Якщо у вашому оточенні є люди, перед якими вам важко встояти, постарайтеся не спілкуватися з ними сьогодні. Не хвилюйтеся, все це ненадовго — вже до вечора таємниця втратить свою актуальність і Ви зможете розслабитися. Проте за цей час ви завоюєте довіру важливих для вас людей.

Стрілець

Схоже, ви сьогодні готові мчати на всіх парах назустріч своїм цілям, проте вам варто трохи приборкати свій запал. Існує безліч деталей та нюансів, з якими необхідно розібратися, перш ніж ви розпочнете активні дії. Та й уже розпочаті проекти не завадило б довести до логічного кінця. Хорошою новиною є те, що ця пауза допоможе удосконалити кінцевий результат.

Козоріг

Здається, ще вчора ваші фінанси співали несамовиті романси, проте вже сьогодні вам представиться чудова можливість виправити ситуацію. Однак, для цього вам доведеться докласти чимало зусиль і зрештою ухвалити обґрунтоване рішення щодо вашого бюджету. Подумайте над тим, яким би ви хотіли бачити ваше майбутнє, і поставте перед собою реальні цілі. Рухайтеся вперед повільними, але впевненими кроками.

Водолій

Таке відчуття, ніби у вашому житті немає нічого певного. У вас немає жодної впевненості у своєму майбутньому, навіть найближчому. Однак це зовсім не означає, що сьогодні ви не зможете від душі повеселитися. Навіть те, що ваші плани не мають успіху, зовсім не зіпсує вам настрій. З ким не бувало? Зате ви отримали задоволення, передбачаючи можливий результат.

Риби

Ви ставитеся до себе надто критично. Постійне самокопання та самобичування не приведуть ні до чого доброго. Це вбиває у вас природне самолюбство, яке в розумних дозах має бути присутнім у кожному, і вже точно не зробить вас щасливішим. Якщо в минулому ви поступали неправильно, спробуйте все виправити. Якщо це неможливо, то сьогодні просто зробіть висновки та рухайтеся далі. Зациклюватися на минулому — це не лише непродуктивно, а й відразливо. Ваш нинішній стан навряд чи подобається оточуючим.

Все буде Україна