fbpx

Я довго збирала гроші, а потім віддала їх зятеві, щоб він зробив в квартирі ремонт. Діти їх витратили на відпочинок. Коли я дізналася, що донька чекає дитину, то знову дала їм гроші, щоб хоч зробили дитячу кімнату. Зять гроші взяв і на цей раз пообіцяв, що все зробить. Я зраділа і стала чекати

Того дня я встала дуже рано, спакувала свіженьких пирогів і смачненьких страв, яких вчора ще приготувала і побігла до своєї доньки Олени.

Я поспіхом вибігла з дому і попрямувала до зупинки, адже мала встигнути на першу маршрутку, бо мені ще на роботу потрібно йти.

Вже пів року, відколи моя донька Олена народила дитятко, я готує доньці з зятем їсти, адже Олена не встигає справлятися сама з усією своєю домашньою роботою. Донечка у неї неспокійна, і Олені доводиться її постійно носити на руках, ще й спати виходить мало.

– Дитино моя, проси чоловіка щоб хоч щось вдома робив. У вас квартира без ремонту, чоловік твій абсолютно нічого вдома робити не хоче, – щоразу я прошу доньку, та марно це все, виходить, Олена каже, що вони якось самі з цим розберуться.

Чоловік моїй доньці, щиро кажучи, попався непоганий, має спокійний характер, добрий, але робити нічого не хоче, все відкладає на “потім”, і так тягнеться шлейф цілий за ним.

Я своїм дітям гроші ще на весілля подарувала, щоб ремонт зробили молоді в квартирі своїй, яка дісталася Олені від дідуся, мого батька.

Зять ще тоді відразу пообіцяв зробити все, але гроші витратили молоді на відпочинок.

Потім я знову стала відкладати для доньки на ремонт в квартирі, як народився онук і гроші знову віддала своїй доньці, щоб зробити дитячу кімнату.

В той раз зять знову пообіцяв мені особисто, що зробить ремонт в дитячій, але гроші витратили на продукти, кроватку для сина і речі дитячі.

Я сказала, що більше ні копійки не дам, але шкода дітей, тепер їм хоч їсти готую, адже хочу їм допомогти, а зять нічого робити не хоче.

Що мені робити? Чи можна змінити чоловіка моєї доньки?

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page