Українець розповів, як Ощадбанк залишив його без грошей для існування, заблокувавши його зарплатну картку. Подробиці він поділився у своїй скарзі на порталі Мінфін.

Клієнт обурився наданням послуг "Ощадбанком". Він розповів, що фінустанова заблокувала йому всі рахунки та зарплатну картку, втім після з'ясування ситуації її все розблокували, але ненадовго. Через місяць картку для зарплати знову заблокували через заборгованість за кредитною лінією, як зазначив чоловік. Навіть після сплати боргу доступу до рахунку не повернули.

Ощадбанк, скріншот: YouTube
Ощадбанк, скріншот: YouTube

"10.08.2022 був накладений арешт на всі рахунки, зарплатну карту і з кредитним лімітом 5000, після чого було взято виписку з банку що на карту нараховується заробітна плата 02.09.2022 арешт було знято, 01.10.2022 банк заблокував всі операції по картах в тому числі зарплатну, тому що по кредитній карті виникла заборгованість 350грн, 10.10.2022 було внесено на кредитну карту по реквізитам 350грн через касу банка і 350грн через онлайн платіж, після чого по картам так нічого і не помінялось (заблоковані операції) в відділені сказали що гроші які внесені по реквізитам банка були заморожені і нічого зробить з ними не можуть", - поділився ситуацією клієнт.

Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Українець розповів, що через дії банку він опинився у вкрай складному становищі, адже не може отримати зарплату і, відповідно, не має коштів для існування.

Раніше портал Знай повідомляв, ПриватБанк попередив власників кредитних карток про зміни: набули чинності нові умови.

Також наш портал інформував, українців із картками "Ощадбанку" змушують брати непотрібні послуги: "Заплатила 150 грн, аргументи не діють..."

Крім того, ми писали, "Ощадбанк" влаштував українцеві телефонний "терор" у спробах нав'язати кредит.