fbpx

Чіткого поділу обов’язків у нас немає. тому перемо тоді, як з’являється час і байдуже у кого першого, втім ми робимо усе по дому разом і приготування їжі, чи наведення ладу не тільки мій обов’язок.

Мій тато завжди прав свої речі сам. Він вважав, що це особисті речі, і він навіть думки не допускав, що це замість нього може зробити хтось інший. Добре пам’ятаю, як мама навіть ображалась, адже дуже хотіла зробити щось хороше для чоловіка, але тато у цьому плані був непохитним. У нас і досі в домі дві корзини для брудного одягу. Якщо є татові речі, мама їх навіть у пралку не кладе – тато сам

У моїй родині все склалося інакше — мій чоловік і я більш сучасні люди без пунктиків і корзина у нас одна. Чіткого поділу обов’язків у нас немає. тому перемо тоді, як з’являється час і байдуже у кого першого, втім ми робимо усе по дому разом і приготування їжі, чи наведення ладу не тільки мій обов’язок.

Так ми й жили, аж до того часу, як до нас не переїхала сім’я чоловіка на кілька місяців пожити.

Як не дивно, першою на те що у нас у домі все робимо разом звернула увагу дружина братового чоловіка:

—Це не нормально. – заявила вона забираючи у мого чоловіка пилосос. – Цим тільки жінки займаються. на пристрої цьому навіть значок є, там чоловік перекреслений.

Згодом вона забрала у чоловіка мочалку, коли він мив посуд і з голосним лементом виставила його з вбиральні, коли той намагався заправити пралку.

Свекруха ж одного разу викликала чоловіка на відверту розмову, де ледь не плакала пояснюючи, що я переклала на нього свої обов’язки і їй шкода його дуже. Коли ж він сказав, що не вважає це чимось надзвичайним, так і зовсім сльозу пустила.

І все б нічого, але я почала помічати, що з появою ще двох жінок у домі мій чоловік поступово почав віддалятись від справ по дому. Посуд залишає у мийці, або переступить розкидані дітьми речі.

А коли рідня з’їхала, так у нас і зовсім розлад у відносинах почався, адже чоловік різко заявив, що дім – справа дружини.

От мені цікаво, невже вимити посуд після себе, чи пропилососити, то лиш справа однієї жінки. Де написано, що ми повинні робити те все одні? Чому коли братова побачила мого чоловіка миючого посуд вона забрала у нього мочалку? А своєму чоловіку показати мого, як приклад. Ні?

Тепер рідня чоловіка за кордоном, а у нас тут у сім’ї непорозуміння. От цікаво, мама чоловіка щасливішою стала від того, що сина “виховала і підказала?”.

А ви б сказали такі слова своєму сину. Порадили б не допомагати дружині по дому, якщо у сім’ї сина і чоловік і дружина працюють і заробляють на рівні?

08,12,2022

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page