fbpx

Коли не стало наших батьків, квартира мала перейти мені і моїй рідній сестрі у спадок. І яким же було моє здивування, коли Ніна, моя старша сестра, сказала, що вона відмовляється від своєї частки на мою користь, і що всю квартиру я можу оформляти на себе. Не багато є таких прикладів, коли хтось просто так відмовляється від своєї долі

Більшість історій, які я читаю, про те, як у багатьох сім’ях люди на перше місце ставлять гроші, через що втрачають мир і любов, і це дуже сумно. Але я хочу сказати, що не всі люди однакові, і що добро досі існує.

Мені 40 років, я заміжня, у мене є троє дітей. Ми з чоловіком обоє працюємо, але грошей все одно не вистачає. Добре, що хоч квартира у нас є своя, і нам не доводиться думати про житло.

Коли не стало наших батьків, ця квартира мала перейти мені і моїй рідній сестрі у спадок. І яким же було моє здивування, коли Ніна, моя старша сестра, сказала, що вона відмовляється від своєї частки на мою користь, і що всю квартиру я можу оформляти на себе.

Погодьтеся, не багато є таких прикладів, коли хтось просто так відмовляється від своєї долі. Але моя Ніна така, абсолютно безкорисна і дуже добра. Я просто не уявляю, що б я робила без неї.

Сестра старша за мене на 5 років, на жаль, особисте життя у неї не склалося – вона ніколи не була заміжньою, і дітей у неї немає. Через це Ніна в свій час дуже переживала.

Але вона знайшла вихід – вона любила моїх дітей, своїх племінників, як рідних, а вони її улюбленою тіткою і другою мамою називали.

На всі дні народження, на всі свята Ніна приїжджає до мене з величезною торбою подарунків, і завжди привозить те, чого дітлахи найбільше чекають. Вона добре знає їхні смаки, і може за якоюсь дорожезною лялькою пів дня їздити по магазинах, щоб знайти саме таку, яку хотіла моя наймолодша донечка, якій всього 5 років.

Щоб таке робити, треба мати не тільки гроші, а ще й велике любляче серце, яким Бог наділив мою сестричку. Зараз наближається свято Миколая, і не було ще такого року, щоб вона не допомогла мені фінансово все організувати.

Ви не подумайте, я ні про що сестру не прошу, більше того, часто сварюся з нею за те, що вона так бездумно гроші витрачає. Там лише одна маленька лялька LOL коштує більше 500 гривень, а я вже збилася з рахунку, скільки таких ляльок Ніна принесла моїм дівчатам.

Хтось скаже – має гроші і купує. Може воно і так, Ніна працює на роботі, добре заробляє, але чи багато людей, які добре заробляють, готові своїми грошима ділитися? Думаю, що не так вже й багато. Ніна могла б ці гроші витрачати на себе, а вона безупинно допомагає мені і своїм племінникам.

Я завжди прошу Бога, щоб він винагородив сестру, щоб і вона нарешті змогла стати щасливою.

Отож, не у всіх сім’ях однаково, мені, напевно, дуже пощастило – мати таку добру сестру.

Спеціально для Українці Сьогодні.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page