В українській розвідці попередили, що ця війна торкнеться кожного в Росії.

На тлі втрат у війні проти України в Росії готуються до майбутньої поразки своїх військ, водночас не припиняючи мобілізацію.

Про це заявив представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов, інформує пресслужба розвідки.

За словами Юсова, в РФ є ознаки того, що готуються нові, потужніші хвилі мобілізації, форми, методи, системи обліку.

“Йдеться вже і про 17-річних на окупованих українських територіях, яким не дають можливості уникнути мобілізації, потрапивши закордон”, – зауважив представник ГУР.

“Ця війна торкнеться кожного в Росії. Вони мають зрозуміти, що уникнути її, не поваливши режим та не відійшовши з окупованих територій, не вдасться”, – наголосив Юсов.

Нагадаємо, напередодні очільник ГУР Міноборони Кирило Буданов заявив, що поразка Росії у війні проти України – вже вирішене питання. І на сьогодні російські пропагандисти готують суспільство країни до цієї поразки, критикуючи генералітет.

“Україна вже перемогла. Це вже відчувають всі у світі, та й у нас це розуміють. Так, буде важко ще певний період часу, але глобально це нічого не змінить”, – запевнив голова військової розвідки.

Він звернув увагу на те, що риторика всіх кремлівських пропагандистів різко змінилася за останні три місяці.

“Спочатку вони почали обережно критикувати своє керівництво, потім – вищий генералітет і зараз вони вже дійшли до того, що про перемогу не йде мова, аби не програти, але всі розуміють, що це нереально”, – розповів Буданов.

Він додав, що поразка РФ вже очевидна.