Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Те, що Київ має право під час широкомасштабної війни, яку розв'язав путін проти України, відповідати ударами по території росії, це цілком очевидно з першого дня вторгнення. З погляду моралі, моральності, з погляду логіки військових дій. Якщо це війна, якщо це вторгнення, то чому б і не відповісти», - стверджує Геннадій Гудков.

На його думку, це розумні дії у відповідь і скоріш навіть оборонного характеру. Як пояснює політик, Україна захищає свою територію, зокрема знищуючи військову інфраструктуру в найближчих областях росії, яка використовує ці території для нападу.

А ситуація в росії, констатує гість програми, тим часом стрімко погіршується, хоча путін як мінімум на людях вважає, що він справляється, і продовжує обстрілювати критичну інфраструктуру України. До речі, додає він, для обстрілів інфраструктури росія почала використовувати ракети ППО С-300, яких залишилося найбільше.

«Якщо система ППО починає руйнуватися і використовуватися як ударна сила, то сама протиповітряна оборона країни серйозно ущербна. Тому, я думаю, коли завдаються удари по військовій інфраструктурі, система ППО просто не в змозі забезпечити нормальний захист цих об'єктів, тому що вона націлена на інше», - пояснює Геннадій Гудков.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, у США знову прокоментували «прагнення» росії до мирних переговорів.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв розповів, що суровікіну потрібнен маленький переможний наступ, який він хоче провести на Бахмут.