fbpx

Щоб краще познайомитися з батьками мого нареченого, я запросила їх до себе в гості. Їм моя квартира не сподобалася, і вони відразу сказали, що її треба продавати, і купувати новобудову. Зробила я так, як сказала свекруха, і тепер дуже про це шкодую

Ще до того, як я вийшла заміж, мені у спадок від бабусі дісталася двокімнатна квартира. Зрозуміло, що житло було в занедбаному стані, та й будинок доволі старий, але це краще, ніж нічого.

Я зробила ремонт і стала там жити. А потім я познайомилася з своїм майбутнім чоловіком, через кілька місяців зустрічань, він зробив мені пропозицію.

Я була впевнена, що після весілля ми житимемо в моїй квартирі, адже у мого майбутнього чоловіка взагалі не було ніяких варіантів з житлом.

Щоб краще познайомитися з його батьками, я запросила їх до себе. Їм моя квартира не сподобалася, і вони відразу сказали, що її треба продавати, і купувати новобудову.

Ми одружилися, стали жити разом, а мама мого чоловіка ніяк не могла заспокоїтися, шукала варіанти. І знайшла – значно більшу двокімнатну квартиру в новобудові в престижному районі. Вони переконали мене продати свою квартиру, а решту суми ми взяли в кредит.

Виплачували ми цей кредит кілька років, я навіть в декрет не йшла, щоб не втратити робоче місце. Тоді спільними зусиллями нам все вдалося.

Але зараз виникла проблема, я лише тепер зрозуміла, яку помилку я зробила, коли погодилася продавати своє майно.

У шлюбі з чоловіком ми прожили майже 10 років, проте дітей у нас немає. Але кілька місяців тому мій чоловік сказав, що йде з сім’ї, бо покохав іншу.

Він оправдовувався, просив, щоб я його зрозуміла. У них все серйозно, та жінка чекає від нього двійню. Чоловік так поспішає, бо хоче, щоб діти народилися у шлюбі.

Але це ще не всі сюрпризи, які чекали на мене. Чоловік сказав, що ми будемо через суд ділити квартиру, оскільки їм нема куди піти. Тобто, квартиру, яка на три четверті, якщо не більше, куплена за мої гроші, я тепер маю поділити з чоловіком і його новою пасією.

Якщо ми продамо цю квартиру, то за половину суми я навіть однокімнатну собі не зможу купити. Отак, через один необдуманий крок я сама себе покарала. А що тепер робити, я просто не уявляю, адже я втратила і чоловіка, і своє майно.

Спеціально для Українці Сьогодні.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page