fbpx

Наші з чоловіком діти вже давно виросли, вони вже встигли створити свої сім’ї. Проте кілька років тому сталося те, що розділило наші життя на дві частини: до і після того, як

Наші з чоловіком діти вже давно виросли, вони вже встигли створити свої сім’ї. Проте кілька років тому сталося те, що розділило наші життя на дві частини: до і після того, як…

Наша старша дочка пішла від першого чоловіка до коханця, а потім у них з’явився син. Мій чоловік відмовляється приймати її вибір, він просто припинив усі стосунки з нашою донькою.

Він вважає, що вона віднині не наша дитина. Чоловік також не визнає ні сина, ні нового чоловіка дочки. Якщо мені хочеться побачитись з онуком, я їду до дочки додому. Я всіма можливими способами намагаюся відновити у нашій родині добрі стосунки.

Донька часто плаче і дуже через це переживає. Вона неодноразово намагалася пояснити ситуацію, що виникла батькові, але він її відмовляється слухати. Для нього зрада – це зрада, і це не обговорюється.

Через два роки після того, як донька вийшла заміж, наш син також створив сім’ю. Згодом син із невісткою подарували нам двох онучок близнят, яких чоловік з рук не спускає, проте онука він не хоче бачити.

Мені здається, що причина такого категоричного ставлення чоловіка криється ще й у тому, що коли чоловік був дитиною їх з сестрою покинула мама.

Йому довелося одному тягнути на собі всю сім’ю з юних років. Чоловік виживав як міг. Перший шлюб чоловіка розпався через те, що дружина йому зрадила. Для мого чоловіка зрада дочки чоловікові – це особисте.

А зараз, коли люди туляться одне до одного і шукають підтримки у найрідніших, моя донька прийшла і зі сльозами на очах, почала просити вибачення у батька. Вона йому намагалась пояснити, чому розпався її перший шлюб і говорила, що другий – то навіки, але мій чоловік просто вивів її з дому за руку і так і слова не мовив.

Мені так усе це неприємно і прикро. Підкажіть. як їх помирити. Його категоричність ні до чого. Життя триває і перший чоловік моєї доньки уже вдруге щасливо одружений і бавить свою дитину. Усім добре, але не нашій родині.

Як же мені їх помирити і повернути лад в родині.

09,12,2022

Головна картинка ілюстративна pexels.

You cannot copy content of this page