"Холостяк" Алекс Топольський копне в "брудну білизну" учасниць, доки одну з них переселяють: "Дешева постановка"

Цієї п'ятниці, 9 числа, ми побачимо сьомий епізод "Холостяка". Хлопець на своїй сторінці продовжує розповідати про себе, свій успішний бізнес, навіть вказуючи суми, які він заробляє. Також він ділиться думками щодо побачень з дівчатами в рамках романтичного проекту. Але на проекті не все так гладко, як хотілося б. Між дівчатами є певні розбіжності. І цей епізод має розставити все на свої місця.

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

Українці втратять останні гроші через генератори: чому їх не можна включати надовго

Директор Центру дослідження енергетики Олександр Харченко нагадав українцям про те, що купівля генератора - це, звичайно, добре, проте енергія, яку вони виробляють, надто дорога, щоб генерувати її постійно.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Генератор, скріншот: Youtube
Генератор, скріншот: Youtube

Внучка Софії Ротару Соня Євдокименко показала свого немолодого нареченого: "Робить моє життя неймовірним"

Відома вже нашим читачам 21-річна внучка легенди естради Софії Ротару Соня Євдокименко потрапила до зору уважних користувачів мережі. Справа в тому, що в Instagram з'явилися знімки з шикарного святкування "днюхи" її дорослого, щодо її улюбленого хлопця.

Соня Евдокименко, онука Ротару. Фото: SOFIA EVE
Соня Евдокименко, онука Ротару. Фото: SOFIA EVE

Святковий попит і не лише: експерт пояснив зростання цін на продукти на 38-39%

З грудня 2021 по грудень 2022 ціни на продовольчий кошик зросли приблизно в середньому на 38-39%. Хоча загальний індекс інфляції трохи менший – приблизно 30%. Про це розповів член економічного дискусійного клубу Олег Пєндзін в ефірі телемарафону Єдині новини.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Катя Репяхова згадала, що молодість у розпалі - ай та пластика: "Грішна і земна..."

Популярна у соціальних мережах та на телебаченні українська блогерка, зірковий агент та молода дружина популярного виконавця Віктора Павлика Катя Репяхова показала себе своїм шанувальникам у всій красі. Справа в тому, що дівчина вирішила поміряти і покрасуватися в новій туніці на камеру.

Катя Репяхова, фото: Instagram
Катя Репяхова, фото: Instagram