Один з найбільших українських державних банків "ПриватБанк", який користується популярністю тільки через велику кількість відносно нормальної якості банкоматів і терміналів поповнення, продовжує засмучувати своїх клієнтів.

На цей раз прийшла історія з Донецької області, де люди живуть в лічених кілометрах від лінії фронту. Проблема в тому, що банки тут є, і банкомати теж, однак на готівкові гроші вже налетіла місцева "мафія".

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "ПриватБанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Жителі міста Костянтинівка (на вокзал якого приходять навіть "Хюндаї") скаржаться, що місцеві "бариги" беруть відсоток за зняття готівки. Тут біля банкоматів величезні черги, а готівку люди бачать тільки два рази на тиждень.

Банкомат, скріншот: YouTube
Банкомат, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Я живу в Костянтинівці, це місто майже на лінії фронту. Це місто, де можна отримати гроші через банкомати привату. Але не все так просто. Приват заправляє їх готівкою два дні в тиждень, і це не все. Відповідно, дикі черги і грошей всім не вистачає.

Хотілося б запитати керівництво — вони не в курсі, що цивільні і не тільки, до нас їдуть за грошима, а їх немає, зате можна перевести в готівку під 6 відсотків скинувши гроші на приватівську картку баригам.

Так і виходить, що у простих обивателів вимагають звіт за операціями близько 10 тисяч, а бар... комерсанти, оперують сотнями тисяч в день без проблем. Це неефективність привату або він знаходиться у частці від 6 відсотків", - пише незадоволений житель міста.

Відгук невдоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin

Нагадаємо, "Ходив, просив, залишуся без коштів": українці можуть забути про гроші в "Ощадбанку" на рік.

Раніше повідомлялося, ПриватБанк загнав українця в борги дивними списаннями з картки: "Вкрали гроші".

Також, "Полюють" на порушників: кого незабаром позбавлять соцвиплат.