повернутись на
$39.22 €42.44
menu closed
menu open
weather +15 Київ

Зеленський у розмові з прем'єр-міністром Великобританії пожартував про свою дружину. Сунак засміявся. Відео

Зеленський у розмові з прем'єр-міністром Великобританії пожартував про свою дружину. Сунак засміявся. Відео Зеленська під час візиту до Великобританії зустрілася із Сунаком та його дружиною Акшатою Мурті
Фото: Олена Зеленська / Facebook
Український президент Володимир Зеленський під час розмови через відеозв'язок із прем'єр-міністром Великобританії Ріші Сунаком пожартував, що іноді забуває про те, що перша леді України Олена Зеленська є його дружиною. Відповідне відео опублікували 9 грудня на сторінці Зеленського у Facebook.

Сунак під час розмови згадав про візит першої леді України Олени Зеленської до Великобританії, наголосивши, що радий був зустрітися з нею.

"Вона справила на всіх велике враження. Це була дуже приємна зустріч", – заявив Сунак.

"Особисто дякую за дуже теплу зустріч нашої команди, першої леді, – відповів Зеленський. – Інколи навіть забуваю, що вона моя дружина. Дякую, що нагадав мені про це. Вона ж перша леді".

Репліка Зеленського розсмішила Сунака.

Контекст

Зеленська наприкінці листопада і на початку грудня перебувала з візитом у Великобританії.

Вона зустрілася із Сунаком та його дружиною Акшатою Мурті, а також дала інтерв'ю телеканалу BBC. 29 листопада дружина президента України Володимира Зеленського відвідала Букінгемський палац, де відбулася її зустріч із королевою-консортом Каміллою, а потім вона зустрілася з королем Чарльзом III.

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну Зеленський не покидав країни. Його дружина здійснює візити без чоловіка. Раніше Зеленська говорила, що рідко з ним бачиться.