«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Путін: Залізничну частину Кримського мосту відновлять до середини літа

Розповідаючи про те, чому вирішив проїхати Кримським мостом, Путін повідомив, що хотів підтримати будівельників і побачити результат на власні очі.

Президент РФ Володимир Путін заявив, що відновлювальні роботи на залізничній частині Кримського мосту буде закінчено до середини літа. Про це пишуть російські ЗМІ.

"Обіцяють зробити автомобільну частину десь у березні. Планували пізніше, але обіцяють, що до кінця березня закінчать. А залізничну частину, одну гілку, обіцяють зробити десь у середині літа. Спочатку сказали, наприкінці осені, потім пообіцяли до середини. літа. Думаю, десь влітку, напевно, зроблять. Впевнений, що все буде зроблено вчасно", - сказав Путін, відповідаючи на запитання журналістів за підсумками візиту до Бішкека.

Розповідаючи про те, чому вирішив проїхати Кримським мостом, Путін повідомив, що хотів підтримати будівельників і побачити результат на власні очі.

Він зазначив, що ще не всі відновлювальні роботи на мосту закінчено, і нагадав про залізничну частину мосту, що постраждала.

"Поруч дві смуги, вони в робочому стані, але все-таки будівельники вважають, що якісь сантиметри-міліметри треба довести до стовідсотково нормативного стану. У превентивному порядку, як то кажуть, це будуть робити. Я це погодив. Вони зараз дві смуги закриють і доводитимуть до стовідсоткової норми.Одна гілка (залізнична ред.) працює в повному обсязі, без обмеження тоннажу. Але одна гілка, оскільки склад стояв, і цистерна з паливом виявилася пробита,  в основному, внаслідок пожежі там відбулися зміни, які потрібно упорядкувати", - сказав Путін.

Раніше повідомлялося, що поїздка глави Кремля Володимира Путіна на Кримський міст - спроба показати "перемоги" за допомогою пропаганди, оскільки на полі бою російські окупанти зазнають поразки.

Все буде Україна