9 грудня відбувся 7-й випуск романтичного проєкту "Холостяк" з Алексом Топольським. Усі українці пам'ятають, що минулого разу Алекс пішов із церемонії троянд, після бруду, який учасниці лили один на одного.

Закономірно, що у дебюті 7 випуску дівчатам довелося відповідати за слова, які наговорили про них інші. Алекс Топольський переговорив з усіма, покликавши на спілкування першою Сашу Мудру. Фаворитка багатьох шанувальників шоу зізналася, що могла нападати на дівчаток, але робила це для того, щоб не цькували її, як це було в дитинстві.

Олександра Мудра, "Холостяк"-12, фото: Знай.ua
Олександра Мудра, "Холостяк"-12, фото: Знай.ua

Другій довелося виправдовуватись Марині, яка вже двічі отримувала троянду "останнього шансу" і яку інші учасниці назвали "бичкою". Алекс підтримав її, сказавши, що йому сподобалося, як вона відстоювала свою позицію.

Марина Голд, фото: Instagram
Марина Голд, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Модель Катя розплакалася в шостому випуску шоу через те, що дівчата заговорили про її комплекси і звинуватили в беземоційності. "Холостяк" зазначив, що не згоден з оцінкою інших дівчат, бо Катя зарекомендувала себе як впевнена в собі, цікава та весела людина.

Катя Лозовицька, "Холостяк"-12, фото: Знай. ua
Катя Лозовицька, "Холостяк"-12, фото: Знай. ua

Після цього дівчата зустрілися на диванчиках, де продовжили з'ясовувати стосунки. Черговий конфлікт стався між Юлею "Медузою" та Мариною, а також між Мудрою та Варлею.

Далі було групове побачення з Сашею Мудрою, Лізою та Вікторією, де продовжилася сварки між дівчатами. Але в результаті все закінчилося благополучно і Варлей навіть назвала побачення найдружнішим.

Не менш важливим на цій зустрічі був і поцілую Саші Мудрої з Топольським після їхнього катання на водних мотоциклах. Також варто відзначити важку розмову Варлей з холостяком, після якої він зазначив, що "з Вікою проблематично".

Вікторія Варлей, "Холостяк-12", фото із соцмереж акторки
Вікторія Варлей, "Холостяк-12", фото із соцмереж акторки

Індивідуальне побачення з Мариною пройшло на гольф-полі. Під час побачення дівчина відкрилася з нового боку. Вона розповіла, що їй вдалося сильно схуднути і навіть виступити на конкурсі "Міс бікіні". Тоді вона посіла третє місце, чим сильно вразила Алекса, адже він любить спорт.

Алекс Топольський, "Холостяк-12", фото: пресслужба СТБ
Алекс Топольський, "Холостяк-12", фото: пресслужба СТБ

А ось індивідуальне побачення з Катею Лозовицькою пройшло у СПА. Після цього вони усамітнилися в саду, де відповідали на найвідвертіші запитання одне одного. Наприкінці зустрічі дівчина зізналася, що могла б закохатися в "холостяка", а він, у свою чергу, заявив, що йому легко та добре з нею.

На церемонії троянд скасували квітки нового формату – білу, жовту та рожеву. Відтепер дівчата отримуватимуть лише червоні троянди.

Першою пішла круп'є Ліза. Під час свого відеозвернення дівчина сказала, що її зачепили різкі висловлювання Алекса та попросила відпустити її. "Холостяк" зазначив, що не бачить, що дівчина має до нього почуття, тому вирішив відпустити її.

Варлей на індивідуальному спілкуванні з Топольським розплакалася і попросила підтримки. У результаті Алекс та Вікторія обнялися та пообіцяли один одному довіряти всі таємниці та намагатися знаходити взаєморозуміння з будь-яких питань. Дівчина отримала свою троянду.

Вікторія Варлей, фото: Instagram
Вікторія Варлей, фото: Instagram

Також з'ясувалося і те, що "бичкою" Марину назвала Саша Погорєлова. Дівчина відповіла, що сказала це на емоціях, але головний герой був невблаганний. Він засумнівався в тому, що Саша поводиться з ним щиро, але все ж таки вона отримала квітку-перепустку до наступного тижня

Аліна отримала не лише червону троянду, а й запрошення на індивідуальне побачення. За словами Алекса, він хоче подивитися, чи зможуть вони зробити крок назустріч один одному.

А ось Саша Мудра поцілувалася з Алексом просто на церемонії троянд. Учасниці шоу зауважили, що Саша повернулася з тет-а-тету без помади на губах.

Саша Мудра та Алекс Топольський, фото: Знай.ua
Саша Мудра та Алекс Топольський, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що "Холостяк" Алекс Топольський копне у "брудну білизну" учасниць, доки одну з них переселяють: "Дешева постановка".

Раніше ми повідомляли, що Катя Лозовицька розповіла про бруд на шоу "Холостяк", шкода тільки Топольського: "Я вперше заплакала".