Відома українська співачка Злата Огневич частенько радує шанувальників різноманітними фотографіями та відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

В грудні 2021 року, відбувся фінал романтичного шоу "Холостячка" з виконавицею головної ролі. Видання JetSetter взяв у неї велике інтерв'ю, в ході якого спілкування відбулося на різні теми, включаючи власну трансформацію, що таке життя та інше.

Злата Огневич і Гриша Решетник, фото з Instagram
Злата Огневич і Гриша Решетник, фото з Instagram

Злата зізналася, що для неї ранкові обійми, повнота життя і реальністю цілей - справжнє щастя. І ще вона намагалася спростувати кілька міфів про проєкт "Холостячка". Перший з них, що чоловіки і героїня діють за сценарієм. Співачка заявила, що це шоу - справжнє і відверте.

Фото зі сторінки Злати Огнєвіч
Фото зі сторінки Злати Огнєвіч

Другий міф пов'язаний з тим, що не можна зустріти кохання на проєкті. Вона ж вважає, що це можливо. І насамкінець Злата поговорила про інтимні стосунки з учасниками. Ситуацію підкреслює і на тому, як холостячка поводилася разом із Дмитром Шевченком. Коли вони були в басейні, на останньому побаченні, вони відкрито говорили про секс один з одним. Однак вона тоді наголосила, що не може зайнятися з ним коханням до остаточного вибору між двома.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Я упевнена, що секс — продовження кохання, і це можливо, але тільки після закінчення реаліті, з тим чоловіком, якого я вибрала. - зазначила вона.

"Холостячка", фото: Instagram
"Холостячка", фото: Instagram

Нагадаємо, що "Холостячка" Злата Огнєвіч відчула себе чужою на святі життя: "Дуже боляче...".

Раніше ми повідомляли, що Злата Огнєвіч нагадала, що росія намагається винищити українців, повторюючи сценарій Голодомору.