Популярний український виконавець Макс Барських згадав в якому стані знаходився після початку війни і як переступив через себе, щоб знову вийти на сцену. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Макс Барських активно веде свою сторінку і регулярно виходить на зв'язок з шанувальниками. Він ділиться не тільки новими фото або відео, але і, часом, особистими думками, переживаннями.

Макс Барських. Фото: instagram.com/max_barskih/
Макс Барських. Фото: instagram.com/max_barskih/

Так, в цей раз Макс Барських порадував шанувальників, заявивши, що організовує новорічний концерт, оскільки хоче розділити всі емоції від року, що минає, разом з українцями. Він згадав, що після початку війни його внутрішній світ перекинувся, він і думати забув про виступи, втім, швидко усвідомив, що від нього більше користі для рідної країни саме на сцені.

Макс Барських. Фото: скрін youtube
Макс Барських. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Зараз, як ніколи, хочу бути поруч з вами у своєму місті, розділивши печаль, радість і надію складного року, що минає. Я вже говорив, що після 24 лютого мені було складно виходити на сцену до тих пір, поки не зрозумів, що завдяки творчості я можу підтримувати свою країну і нашу армію. Якщо музика лікує душі на рівні енергії, благодійність допомагає практично. Частина коштів з усіх моїх концертів завжди йде на потреби ЗСУ", - поділився артист.

Раніше портал Знай повідомляв, Макс Барських порадував "рідкісної" посмішкою, підготувавши подарунки до Різдва: "Я в Майамі".

Також наш портал інформував, Катя Осадча нагадала, як вміє покомизитися і в той же час старанно працювати: "Творчі натури".

Крім того, ми писали, Фагот з ТНМК озброївся до зубів і продемонстрував готовність до зустрічі з окупантами: "Справжній козак".